Oceni objavo

Koristno izrabimo prosti čas 2022: Srečanji na Žalostni Gori in na Brezovici

Na področju sedanjih Občin Brezovica in Log –Dragomer, smo že pred nastankom sedanjih občin, uvedli lepo navado, da se s prapori in oblečeni v uniforme ne srečujemo samo ob slovesu od naših članic in članov ter na okroglih obletnicah, ampak tudi  vsako leto, na največji Marijin praznik.

Tudi letos vas torej vabimo na srečanji, ki bosta na Veliki Šmaren, v ponedeljek, 15.8. ob 10 uri na Žalostni Gori in ob 19. uri na Brezovici. Zahvalili se bomo za ugodne čase in vse, kar nam je do sedaj uspelo skupaj dobrega narediti. Izmenjali pridobljene izkušnje, poglede, načrte, se s hvaležnostjo spomnili vseh, ki so bili aktivni pred nami  in so sedaj že v večnosti ter okrepili sožitje.

Ob tej, že več, kot tridesetletni lepi navadi, se iskreno zahvaljujemo vsem, ki se srečanj redno udeležujete. Saj je sožitje vseh skupnosti v vsakem naselju, skupnosti, župniji, občini… podobno znamenje, kot sožitje vseh družinskih članov v vsaki družini.

Glavni namen tega zapisa je, da bi bil o tem srečanju obveščen vsak, saj smo povabljeni vsi, brez izjeme.

Že v naprej iskrena zahvala vsem, ki boste prišli na Žalostno Goro ali na Brezovico. Še posebej pa našim gospodinjam, saj se srečanje podaljša tudi ob vaših dobrotah.

Vnanje Gorice, 18.7.2022

 

Drago Stanovnik, za ODPMD Brezovica

Oglejte si tudi