Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
10°C
ČET.
20°C
13°C
Oceni objavo

V KUD Kosec se znova vidimo jeseni!

Prva polovica leta je bila za KUD Kosec delovna, zabavna, predvsem pa zanimiva. Vsekakor je to dobra popotnica za nadaljnje delo in razvoj društva, v katerem ne manjka elana in zanimivih idej ...

Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem ustvarjalcem, ki so soustvarjali kulturni mozaik našega kraja ter s svojimi nastopi in delavnicami uspešno promovirali kulturno društvo in tudi kraj kot celoto. Vsak posameznik je za delovanje društva dragocen. Za uspešno delovanje pa je več kot pomembna tudi skupina, timski ustvarjalni duh, pripadnost tako skupini kot kulturi.

Hvala mentorjem za izjemno dobro in kakovostno opravljeno delo. Hvala vsem članom izvršnega odbora, ki so se vsak mesec, včasih tudi večkrat, dobivali na sestankih in spletali rdečo nit skozi kulturo.

In kako v prihodnje? V letošnjem programu dela ima KUD Kosec novost, in sicer bomo začeli izdajati lasten časopis z naslovom KOSEC. V prvi številki bomo objavili prve tri pogovore s krajani iz Dragomerja, z Loga in Lukovice, o katerih vemo sokrajani zelo malo, so pa za svoje delo prejeli državne nagrade in njihovi dosežki odmevajo tudi drugje po svetu. Pisali in govorili bomo tudi o krajanih, ki so za naš okraj in občino doprinesli veliko na področju razvoja kraja, kulture ter boljšega in kakovostnejšega življenja.  

Vsem občanom in občankam pa iz srca želimo, da preživijo tople poletne dni karseda lepo in zanimivo, v jeseni pa se veselimo srečanja z vsemi na naših delavnicah in prireditvah.

 

 

KUD Kosec, Anica Vengust

Oglejte si tudi