Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Čemu je dobro poznati access bars orodja

Kaj če je sedaj čas? Za osvobajanje vas in vašega telesa, da rečete zbogom vsem problemom, težavam, da nehate biti nesrečni in nezadovoljni? Kaj če je sedaj čas, da izberete spremembe, da spremenite vse kar ne deluje več za vas?  Kaj če je čas, da postanete končno srečni? Sploh ni težko. Postavite sebe na prvo mesto! Izberite zase! Izberite zdaj! Izberite Access Bars®!

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness®, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. Barsi so nežna in nevsiljiva tehnika, kjer z blagim dotikom 32 točk na glavi povzročimo elektromagnetno sprostitev telesnih in miselnih blokad. Podobno je kot pri refleksoterapiji, kjer je vsaka točka na stopalih povezana z različnim organom v telesu, je pri Barsih vsaka točka na glavi povezana z različnim področjem našega življenja.

Tako imamo na primer točko za: spolnost, zdravljenje, ustvarjalnost, kontrolo, komunikacijo, radost, žalost, mir in umirjenost, denar, hvaležnost … Ob nežnem dotiku aktiviramo posamezne točke in sprostijo se vse blokade in naboji, ki so ujeti v možganih in telesu. Osvobodi se energija. Pojavi se sprememba in zdravljenje.

Aktivacija Barsov vpliva na zavest, ta pa lahko spremeni vsa stanja.

Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase. Če vemo, da so vzroki za naše težave na različnih življenjskih področjih ali za bolezni omejujoča prepričanja in stališča, potem lahko z aktivacijo Barsov, pričakujemo spremembe tako na fizični, kot tudi na vseh drugih ravneh. Ko se naredi aktivacija Barsov, se vse kar vam ne služi, opušča do konca življenja. Vsakič, ko se terapija ponovi, so spremembe intenzivnejše.

Naenkrat vse postane lahkotnejše, bolj sproščeno, radostno.

Več strokovnjakov biološkega povratnega odziva, je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanju Bars terapije. Beta možgansko valovanje je že po eni uri prešlo v bolj sproščeno teta valovanje. Znano je, da Barsi spremenijo električno funkcijo možganov.

Access Bars®:

  • zmanjšujejo stres,
  • vplivajo na pridobitev več idej, še posebno v svetu podjetništva,
  • podarijo vašemu telesu več lahkotnosti, olajšanja in radosti,
  • omogočijo boljši spanec in prebujanje z občutkom regeneracije in energije,
  • priporočljivi so za nosečnice,
  • za otroke pred testi in tekmovanji,
  • omogočijo globoko sprostitev,
  • odpravljajo nekatere mentalne, čustvene, fizične in energetske blokade, ki povzročajo, da smo obstali …

Najbolj pogosti učinki so:

  • povečan občutek miru in lahkotnosti,
  • manjša odzivnost pri situacijah,
  • ki so vas v preteklosti pogosto razburile,
  • bolj miren in globji spanec,
  • vse nad čemer ste se pred terapijo vznemirjali, se vam po terapiji ne bo zdelo več pomembno.

Ko se enkrat zaženejo Barsi, bodo s sproščanjem ujete energije nadaljevale za vedno. Kadarkoli se kasneje spet prejme terapijo, se efekt samo še dinamično poveča.  Najbolj dramatične učinke se opazi 3-4 tedne po terapiji. Priporočljivo je, da bi se prejelo terapijo enkrat tedensko ali v stresnih trenutkih ali takrat, ko smo vznemirjeni nad svojim  življenjem. Bars terapija je takojšnja rešitev. Seveda je odvisno od posameznika in njegove želje po dobrem počutju. Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži!

Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje! Access Bars® delavnica je namenjena vsem, ki želite da bo vaše življenje lahkoto in hkrati pomagati drugim.

 Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman. Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

Prispevek: 240 €

  • Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
  • Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.
  • Ponavljanje delavnice stane 120 €

V ceno delavnice sta vključena priročnik, certifikat in prigrizek.

Obvezne prijave do 2 dni pred delavnico na rozi.lavita@gamil.com ali tel. 040 628 080.

Spletna stran : www.la-vita.si 

Povezave

www.la-vita.si

Oglejte si tudi