Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Učinkovito spletno komuniciranje

Občina Cerklje na Gorenjskem je 13. 2. 2024, v Osnovni šoli Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem organizirala delavnico Učinkovito spletno komuniciranje društev in lokalnih organizacij preko medijskega portala MojaObčina.si. Delavnice se je udeležilo kar nekaj občanov, ki si želijo pridružiti lokalni skupnosti MojaObčina.si Cerklje na Gorenjskem in tako ostale obveščati o njihovem delovanju ter drugem zanimivem dogajanju v občini.

Na delavnici so spoznali, kako lahko društva in druge lokalne organizacije preko povezovanja na portalu MojaObčina.si učinkovito komunicirajo in predstavijo svojo dejavnost ostalim občankam in občanom občine Cerklje na Gorenjskem z okolico, kar od njih zahtevajo tudi določeni javni razpisi. Po kratki predstavitvi so udeleženci tudi sami  uspešno dodali dogodke in novice, ki si jih že lahko ogledate na https://www.mojaobcina.si/cerklje-na-gorenjskem/. Njihove vsebine so bile nato objavljene tudi na Facebook strani Cerklje na Gorenjskem MojaObčina.si, konec tedna pa bodo vključene tudi v tedenske e-novice občine.

Delavnica MojaObčina.si v občini Cerklje na Gorenjskem

Delavnica je potekala v odličnem vzdušju, udeleženci pa so znanje hitro osvojili. Pridobljeno znanje jim bo pomagalo do večje prepoznavnosti njihove organizacije, povečanju obiska njihove spletne strani in/ali povečanju članstva ter boljšega stika s člani, oboževalci in navsezadnje z občani.

Portal MojaObčina.si Cerklje na Gorenjskem je mesečno obiskalo tudi že 11.056 različnih obiskovalcev, ki jih zanima dogajanje v občini. To je odlična priložnost za vse, ki si želite z vašimi objavami doseči čim več ljudi! Če ste delavnico zamudili, spremljajte MojaObčina.si Cerklje na Gorenjskem, mogoče v prihodnje ponovno razpišemo podobno delavnico.

Vsem udeležencem želimo veliko uspeha pri objavljanju novic o zanimivem dogajanju v občini Cerklje na Gorenjskem. Naj vaš glas seže dlje od članov vaše organizacije!

Oglejte si tudi