Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

NAJBOLJŠI med NAJBOLJŠIMI - gimnastika za vse

Gimnastična zveza Slovenije je pretekli konec tedna v Ljubljani razglasila najbolje športnike, trenerje, sodnike in društva v letu 2017. Nagrade za najboljše telovadce so prejeli Sašo Bertoncelj in Teja Belak v športni gimnastiki ter Aja Jerman Bukavec v ritmični gimnastiki.

Bertoncelj je v izboru za seboj pustil Roka Klavoro in Alena Dimica, Belakova Tjašo Kysselef in Lucijo Hribar (vse GD Zelena jama), Jerman Bukavčeva pa Aleksandro Podgoršek in Izo Zorec.

"Zame to ni bilo presenečenje. V prvi polovici leta sem naredila veliko dobrih rezultatov, z uvrstitvijo v finale evropskega prvenstva pa sem sploh prepričala. Sem pričakovala, čeprav je bil drugi del sezone slab," je povedala Tjaša Belak.

"Vedno je lepo biti najboljši telovadec leta. Nimamo slabih telovadcev. Konkurenca pri nas je močna. 'Fejst' me v rit brca Rok Klavora, da sem boljši. Pred tem sem se jaz skušal primerjati z Aljažem Peganom in Mitjo Petkovškom. Nagrada pomeni, da si dobro delal. Če dobro delaš, si nagrajen," pa je povedal Bertoncelj.

Oglejte si tudi