Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
12°C
JUTRI
25°C
13°C
Oceni objavo

Možnost sporočanja okvar javne razsvetljave preko spletne aplikacije

Občina Duplek je v preteklih letih in bo tudi v bodoče izvajala planirano energetsko in svetlobnotehnično posodobitev svetilk javne razsvetljave. Z dosedanjo prenovo smo dosegli večjo energetsko učinkovitost in stabilnejše obratovanje. Z zamenjavo starih svetilk smo dosegli optimalnejše osvetljevanje cest ter tudi deloma zadostili pogojem zakonodaje, ki je omejila uporabo svetilk, ki svetijo nad vodoravnico. Za zagotavljanje učinkovitosti infrastrukture javne razsvetljave bomo vzpostavili napredni sistem za upravljanje in vzdrževanje javne razsvetljave E2 MANAGER Javna razsvetljava, ki ga je razvilo podjetje Adesco d.o.o. iz Velenja. Program Javna razsvetljava je del platforme E2 MANAGER za napredno upravljanje stavb, ki ga uporablja že preko 80 slovenskih občin.

V okviru programa E2 MANAGER Javna razsvetljava je razvit tudi sistem za interaktivno obveščanje o okvarah na javni razsvetljavi za občane. Občani in občanke lahko o okvarah na javni razsvetljavi obveščate preko spletne aplikacije - zemljevida, ki jo najdete na spletni strani https://faults.e2manager.com/ na oz. spletni strani občine https://www.duplek.si/

Občina Duplek si prizadeva, da bi bila naša občina varnejša, zato vas prosimo, da nam sporočate morebitne napake na javni razsvetljavi preko spletne aplikacije.

Dostop do spletne strani preko mobilnega telefona, preko linka ali QR kode.

https://faults.e2manager.com (tukaj izberete želeno občino)

https://faults.e2manager.com/networks/4575398 (direktna povezava na občino)


Povezava za aplikacijo - sistem android:

https://goo.gl/ph4N2c

Oglejte si tudi