Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
9°C
JUTRI
25°C
8°C
Oceni objavo

31. Vurberški festival

Pa je za nami…mi pa v mislih že pri 32. Vurberškem festivalu!

Veliko skrbi, tudi kakšna neprespana noč, na koncu še pogosti pogledi v nebo in strah pred dežjem, vendar 31. Vurberški festival je uspešno zaključen. Veseli nas, da so gledalci uživali v nastopih ansamblov, jih tako izjemno vzpodbujali ter s tem prispevali k sproščenemu večernemu vzdušju.

Iskrena hvala vsem ansamblom. Za nas ste vsi zmagovalci! Vsak izmed vas je preko glasbe govoril svojo zgodbo in s tem ste postali tudi del naše festivalske zgodbe. S svojimi nastopi ste občinstvu pričarali nasmeh in veselje, skupaj z nami pa soustvarjali nepozaben večer. Izjemni ste! Zato verjamemo, da se ponovno srečamo prihodnje leto.

Darja Gajšek in Gorazd Žilavec sta naši novi festivalski zgodbi dodala svoj voditeljski čar. Občinstvo ju je sprejelo z navdušenjem, kar je vsekakor priznanje Darji in Gorazdu za izjemno izpeljan večer. Hvala vama za vsak pričaran nasmeh!

Vrhunec večera pa so nam popestrili Modrijani s svojimi gosti. Izjemno smo ponosni, da je tudi Vurberški festival del vaše uspešne glasbene kariere. Zahvaljujemo se vam za zaupanje in prijetno sodelovanje. Predvsem pa hvala, da ste nas počastili s svojim nastopom.

Iskrena hvala tudi našim soorganizatorjem, ki skupaj z nami verjamete v našo zgodbo. Vsekakor pa gre zahvala tudi našim pokroviteljem in sponzorjem, ki nas podpirate in s tem pripomorete k ohranjanju tradicije festivala.

Vsaka zgodba se hitro konča, če vanjo ne verjamemo tisti, ki jo ustvarjamo. Zato, dragi člani TD Vurberk, skupaj smo močnejši. To ste pri izvedbi 31. Vurberškega festivala dokazali. Hvala za vaš čas in aktivno sodelovanje!

Pod vtisom prijetnega večera pa že kujemo načrte za prihodnje leto. Ideje se rojevajo in verjamemo, da bo 32. Vurberški festival ponovno razveseljeval naše občinstvo.  Zato na ponovno snidenje prihodnje leto!

Člani festivalskega odbora TD Vurberk


(vir: td-vurberk.si)


Oglejte si tudi