Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Koraki do moči 4/4 - Rešitev v najdbi težave

Šele, ko se bomo ljudje kot rasa zedinili in prerasli formalne razlike (razlike forme, oblike) in takrat, ko bomo spoznali, da smo načrtno razmejeni, razdeljeni, ločeni in sprti od filigransko izpopolnjenih zapeljivcev, šele takrat, ko bomo zmagali lastne sence, bomo zedinjeni v tem, kaj nas edino lahko reši. Ko boste zmogli na vsakršen izziv, preizkušnjo, razkritje, grdobijo ali laž odgovoriti z veliko miline, razumevanja in ljubezni (z zavedanjem), takrat se vam bo zjasnilo, da je ljubezen edina modra izbira.

Naša usoda so zvezde, v prenesem in dobesednem smislu! Naša usoda ni genocid s cepivi in neskončne vojne, bolnost, pomanjkanje in ničevi prepiri zaradi ubogih stvari, ki minejo! Vendar se za zvezde ne more nihče odločiti namesto vas. In če se odločite zanje, potem se nehajte ozirati na druge in se goreče potapljajte v lastne globočine. Zaprite vse (FB, časopise, radie, TVje...), kar vas odmika od najvišjih možnih razpoloženj in se ne dajte premotiti tej nizkotni drami, katerih niti vlečejo ta isti zapeljivci. Zaupajte, da bo do vas prišlo vse, kar potrebujete vedeti, pustite se voditi srčnosti, glasu duše, ki vas vodi z dobrim počutjem, mirom in jasnostjo ter se, iz varne razdalje, urite v spokojni odmaknjenosti. Iz tega sveta vzemite le toliko, kolikor najbolj nujno potrebujete in to naredite z najvišjo mero miru.

Četudi vas morda ta hip še ne morejo razumeti, vam bodo potomci v solzah izkazovali hvaležnost, ko bodo izvedeli, za kaj ste se odpovedali temu svetu in tudi njih obvarovali strašne usode. Začnite sanjati o svetu, kot ga želite zase in za svoje. Ne borite se proti temu, česar nočete. Ustvarjajte veselje, radost, svobodo in obilje vsega lepega in dobrega in vaše bo nebeško kraljestvo.

Sijte in ostajate sijajni, Marjeta Šumrada

Uglasitev na novo dobo 25.6.2022 ob 8:30 Vrhnika

Možne teme:

    - Psihologija človeka, kako so nas urili v osebno pritlikavost

    - Okrnjenost znanja in naša zmožnost absorbiranja resničnosti

    - Padec smrtne misli in vstajenje visoke zavesti

    - Začetek velike teme 'Zakon Enega', ki jo moramo poznati in zaživeti

    - Zakaj je dvigovanje neizbežno in kako se moram preoblikovati, da me potegne k sebi?

    - Kaj bodo naše stvaritve, ko se bomo očistili manipulacije od zunaj?

    - Nadaljevanje umetnosti upodabljanja, telesnih modrosti in moči diha… in drugo


Oglejte si tudi