Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
31°C
18°C
JUTRI
33°C
19°C

Začuti žensko v sebi

11183
Organizator: La Vita- Rozalija Hartman s.p.
Vstopnina: 15€

Kar 70% žensk ne doživlja orgazma ali pa ga igra. 


Če le nekaj minut dnevno investirate vase, v svojo ženskost, žensko spolno energijo in zadovoljenost, osebno rast, nekaj naredite za več energije, veselja in radosti v življenju, se bo vaša investicija bogato obrestovala. Ste vedele kako pomembno je čutiti svojo yoni in maternico ter se z njima povezati? Kako to naredite se bomo naučile na delavnici začuti žensko v sebi.

Program je pripravljen za pripadnice ženskega spola, ki se dnevno soočate s številnimi aktivnostmi, obveznostmi in stresom. Na kožo je pisan damam, ljubimkam, študentkam, gospodinjam, aktivnim ženskam v službi ali poslu, v partnerstvu ali samskim, z ali brez otrok. Idealen je za ženske, ki želite storiti najprej nekaj zase in s tem tudi za svoje bližnje. Čas je, da se vrnete k sebi in zacvetite kot vrtnice v popolnem razcvetu ženskosti. 

Teme delavnic:
Kaj bi morala vsaka ženska vedeti o sebi, ženski energiji, vrstah orgazma in ženskem izlivu, točki g, povečanju libida. Krepile bomo spolno energijo, izvajale dihalne vaje za dvig orgazma, taoistične tehnike, komunikacijo med partnerjema, odkrivale prepričanja in vzorce v povezavi s spolnostjo, zlorabe, kako do orgazma, faze v spolnosti, postavljanje osebnih mej, odkrivale žensko v sebi, tantra masažo in pomen, kako uporabiti seksualno energijo za večjo kreativnost in uspešnost. 

Cilji delavnice: 
● razbijanje tabujev o spolnosti, 
● duhovni pristop k spolnosti, 
● dvig seksualne inteligence in ženske energije, 
● poiskati moč v sebi, osebna rast, 
● zažarite skozi spolnost na vseh področjih, 
● trening postavljanja mej, odpiranje duhovnih darov, itd.

O meni: 
Sem Rozalija Hartman in se že 16 let ukvarjam z razvojem na področju spolnosti ter osebno rastjo. Delila bom lastne izkušnje, kaj je pri meni delovalo, kaj še počnem za rast in razvoj in za to, da se še bolje čutim. Podelila bom vaje iz delavnic in šolanj, na katerih sem bila. Skratka, sem predvsem ženska, ki bo z vami delila svojo izkušnjo, zgodbo in znanja. Sem tudi ekonomistka, tržnica, coach, nlp mojstrica, tetahealing praktik, mavrična terapevtka, tantra maserka, dokončala sem šolo reikija, šolo klasične masaže in delavnice s področja osebne rasti, kriya tantre, delavnice za maternice, transceditalne meditacije, trebušnega plesa, Joge, argentinskega tanga, partnerskih odnosov, govorice telesa. Sem pa tudi mama, babica, ženska, ljubimka, prijateljica, učenka, predvsem pa raziskovalka spolnosti, prodaje, spolne energije in duhovnosti.

Prvo uvodno srečanje za delavnico Začuti žensko v sebi, ki bo 06.11.2017, od 18h do 20h. Cena uvodnega srečanja je zgolj 15€ in se plača posebej. Vsa naslednja srečanja, katerih bo 6., si bodo sledila ob ponedeljkih popoldan, od 13.11.2017 dalje, od 17.30h do 21h.
Vrednost za 6 srečanj Akademije je 1060€, ker pa si želim, da si lahko vsaka izmed vas privošči to delavnico in ker ste hkrati moja opora na poti, vam ponujam vseh 6 srečanj za zgolj 280€ z DDV, za študentke in dijakinje pa je cena 200€ z DDV. Možno je plačilo v dveh obrokih. Možno je tudi sprotno plačilo vsake delavnice in sicer je cena za posamezno 50€ za študentke in brezposelne, 60€ za zaposlene. Prijava je veljavna s plačilom prvega dela kotizacije do 05.11.2017.

V kolikor ne veste ali je delavnica primerna za vas, imate vprašanja, vas kaj zadržuje ali dvomite, da je zdaj pravi čas, me pokličite.

Prijave in vprašanja pošljite na e-naslov: rozalija.hartman@gmail.com ali tel. 040-628-080

Lokacija bo v Ljubljani, Ižanska cesta 303, Ljubljana, zemljevid z navodili pošljem na mail ob prijavi

Na delavnico pridite v udobnih oblačilih, prinesite podlogo za jogo, copate in odejo za pokrit.

Plačila na : La Vita , Rozalija Hartman s.p.- Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana, SI43251463
račun odprt pri SKB banki SI56-03100-1002699091


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

MBA vhodna vrata in okna
Kadrovska Asistenca-stranski
Zavarovalna agencija za
Avtohiša Snoj