Logo MojaObčina.si

Ljubljana

JUTRI
2°C
-5°C
PON.
0°C
-2°C

Sprostimo se v to, kar smo

10493
Deli
3 - URNA DELAVNICA “SPROSTIMO SE V TO, KAR SMO” vam bo prinesla praktična orodja, ki jih lahko z malo truda vključite v svoj vsakdan, da bo vaše bivanje bolj sproščeno ter povezano z notranjim vodstvom.

Naše skupno ustvarjalno delo bo imelo tri ključne cilje:

1. SPROSTIMO SE
Na praktičen, (samo)raziskovalni in ustvarjalen način se bomo naučili različnih tehnik sprostitve - tudi za dni, ko smo v časovni stiski. Govorili bomo o pretočnosti telesa ter kako jo zagotoviti, o tem, kako pravilno sedeti, kako vaditi zaznavanje stanja telesa itd. Vzeli si bomo čas, da začutimo svoje telo in prenesemo pozornost v trenutek, iz uma v telo.

2. STIK S SABO
Spoznali bomo uporabno vrednost vizualizacije, meditacije, samorefleksije ter vadili povezanost s sabo. Izbrane tehnike nas bodo vodile do večje opolnomočenosti in stika z notranjo modrostjo.

3. POVEZANOST
Najlažje se počutimo povezani v skupnost, odprti, soustvarjalni, kadar smo sproščeni, se zavedamo svojih darov, se dobro počutimo v svoji koži. Preko vaj in ustvarjenega podpornega energijskega prostora, se bomo odprli skupini ter si dovolili čutiti podporo in bližino sočloveka.

PRIVOŠČIMO SI POPOLDNE ZASE,
VLOŽIMO ČAS IN ENERGIJO V SMER VEČJE LAHKOTNOSTI BIVANJA,
POVEŽIMO SE V SPREJEMAJOČI IN PODPORNI KROG SKUPINE.

V sreda. 31. MAJA 2017, od 17h do 20h.
Lokacija: City joga Center, Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana-Šiška
Kotizacija: 20 evrov
PRIJAVE: sprostimosevase@gmail.com

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.