Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
12°C
SRE.
21°C
12°C
Oceni objavo

Vabljeni na otvoritev razstave Prostovoljstvo v času Covid-19 v Parku ob Savi

Epidemija Covid-19 je naš svet čez noč obrnila na glavo. V tem obdobju so se še posebej izkazali prostovoljci, ki so na pomoč priskočili na različnih področjih. S svojim delom so nesebično prispevali k omejevanju epidemije in lajšali občutke tesnobe, ki so jih takratne okoliščine zbujale v vseh nas.

V okviru evropskega projekta ERAS II želimo skupaj s partnerji osvetliti pomemben doprinos prostovoljcev in njihovega dela v času epidemije. Delo in dosežki prostovoljcev iz Slovenije, Bolgarije, Madžarske, Grčije, Latvije in Portugalske bodo predstavljeni v obliki fotografske razstave, ki bo postavljena vzdolž parka ob reki Savi v Litiji.

Otvoritev razstave bo potekala v torek, 25. 4. 2023, popoldne v parku ob reki Savi, pridružili pa se nam bodo tudi nekateri prostovoljci, ki bodo skozi prijeten pogovor delili zgodbe in izkušnje prostovoljstva v času epidemije.

Več na www.consulta.si/eras in www.facebook.com/EuropeanAllianceForVolunteerSupport .

Razstava je organizirana v sklopu projekta European Alliance for Volunteer Support - learnings from Covid-19 crisis (ERAS II). Projekt sofinancira Evropska unija v okviru programa CERV, ukrep Mreža mest.

Oglejte si tudi