Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Nov promocijski video za destinacijo Srce Slovenije

Razvojni center Srca Slovenije je objavil nov promocijski videoposnetek za destinacijo Srce Slovenije z naslovom »The Heart of Slovenia – Where ideas become reality«.


Videoposnetek prikazuje odgovorne inovacije v Srcu Slovenije v tehnoloških procesih, pa tudi v turizmu ter pri skrbi za okolje in širšo družbo.

 

Tovrstne inovacije nastajajo takrat, ko se zmoremo med seboj povezati, podpreti in razvijati ter graditi na osnovnih temeljih; torej ljudeh, njihovih znanjih, drznosti, ustvarjalnosti ter vanje odgovorno vpletati elemente iz narave, kulture in dediščine.

V promocijski videoposnetek so vključene naslednje lokacije: Dežela kozolcev (Šentrupert), Gostilna Pri Rozi (Šmartno pri Litiji), Pustolovski park Geoss (Litija), podjetja Omahen transport (Litija), JUB (Dol pri Ljubljani) in Akrapovič (Ivančna Gorica), lesen vrtec v Šentrupertu ter grad Bogenšperk (Šmartno pri Litiji). 

 

 

Videoposnetek je bil posnet v okviru evropskega projekta FaRInn (Facilitating Responsible Innovation in SEE countries) v okviru programa SEE – South East Europe, ki je sofinanciran s strani Evropske Unije in občin Dol pri Ljubljani, Ivančna Gorica, Litija, Mengeš, Šmartno pri Litiji in Šentrupert.

 

 

Oglejte si videoposnetek: https://www.youtube.com/watch?v=7hfXGaX4Djo

 


Vabljeni k obisku območja Srce Slovenije!

 

 

 

 

Oglejte si tudi