Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Judoisti na Pokalu Gorice osvojili 3 kolajne

Judo klub Litija se je v soboto, 30. marca 2024, udeležil mednarodnega tekmovanja Pokal Gorice, kjer so naši trije judoisti zasijali na borilnih blazinah in se povzpeli na zmagovalni oder. Kljub manjšemu številu tekmovalcev je bil naš klub deležen velikega uspeha, ki odseva trdo delo in predanost tako tekmovalcev kot tudi njihovih trenerjev.

V kategoriji starejših dečkov U14 je Jorik Manu Kvapil osvojil zlato medaljo, kar je rezultat njegovega trdega dela in vztrajnosti na treningih. Evelin Groboljšek in Lina Pantar pa sta s svojimi odličnimi borbami dokazali svoj talent in se zasluženo uvrstili na tretje stopničke zmagovalnega odra.

Čestitke vsem našim judoistom za izjemne dosežke in trud, ki so ga vložili v priprave na to tekmovanje. Njihova vztrajnost in borbenost sta prinesli klubu Litija tri pomembne kolajne ter pokazali, da smo na pravi poti razvoja in rasti v svetu juda. Posebna zahvala gre tudi trenerjem, ki so s svojim strokovnim znanjem in podporo vodili naše tekmovalce skozi priprave ter jih usmerjali na tekmovalni dan. Njihov prispevek k uspehu kluba je neprecenljiv in ključen za nadaljnji razvoj naših mladih judoistov.

Pokal Gorice je bil za Judo klub Litija ne le tekmovanje, temveč tudi priložnost za rast in izkušnje, ki jih bomo zagotovo unovčili v prihodnjih izzivih. Ponosni smo na naše športnike in prepričani smo, da nas čaka še veliko uspehov in odličnih borb v prihodnosti.

Oglejte si tudi