Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Povabilo skupinam za sodelovanje na Litijskem karnevalu

Litija ima že skoraj 180 - letno pustno tradicijo. Tradicionalno aktualnim temam karnevala bomo naslednje leto dodali še eno - tema karnevala 2024 bo:

INFLACIJA ODPOKLICANIH

Inflacija je problem leta 2023 v Sloveniji in Evropi. Soočeni smo z inflacijo cen, inflacijo odpoklicanih izdelkov iz prodaje, inflacijo odpoklicanih funkcionarjev, tudi ministrov … V Litiji bomo za pusta spet strnili glave, uporabili ves svoj intelektualni potencial in na razumljiv način naši dragi vladi pomagali najti rešitve. Še več – na karnevalu bomo podelili nagrade skupinam, ki bodo predlagale najboljšo izhodno strategijo iz inflacijskega vala, najboljši nasvet za večjo prehransko varnost in napotek za stabilne politike.  Upamo, da bo vlada prepoznala naš trud, kvaliteto naših rešitev in predlagane rešitve tudi izvajala.

Vse to bo na Litijskem karnevalu 2024 uspelo le z vašo pomočjo. Občane, društva, kolektive, šole, karnevalske skupine preteklih let in ostale vabimo, da oblikujete karnevalske skupine in se nam pridružite v karnevalski povorki. Razmislite o temi, pripravite predstavitev in se čim prej prijavite.

Želimo si, da skupine pripravite tematske maske na temo letošnjega karnevala.  Seveda so dobrodošle tudi vse druge pustne skupine.

NAGRADE skupinam:

Nagrada vsaki skupini za sodelovanje na karnevalu znaša 200 EUR. Najboljše skupine prejmejo nagrade v višini 700, 500 in 300 EUR. Skupina mora imeti najmanj 6 članov. Najboljša skupina po oceni obiskovalcev prejme nagrado 200 EUR.

Način prijave:

Prijave sprejemamo do četrtka, 1. 2. 2024 na naslov turisticnod.litija@gmail.com. Za dodatne informacije lahko pokličete Matejo Šteferl na 040 847 213.

Prijava karnevalske skupine mora vsebovati:

  • opis teme predstavitve skupine,
  • ime skupine,
  • podatke o kontaktni osebi skupine (ime, priimek in telefonska številka),
  • podatek ali se bo skupina predstavila na prevoznem sredstvu ali ne,
  • ime in priimek vodje skupine, točen naslov,
  • davčno številko ter tekoči račun vodje skupine,
  • število sodelujočih v skupini.

Zelo bomo veseli vašega sodelovanja!

Odbor za pripravo Litijskega karnevala 2024

Oglejte si tudi