Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
19°C
8°C
Oceni objavo

Aleš prvenec dobro začinil

V petek, 13. 9. je v Kobaridu potekal prijateljski turnir – Aurora cup 2013. Vabilu organizatorja, domače ekipe KMN Oplast, sta se odzvali italijanska ekipa Calcio A5 Palmanova in zagrebški prvoligaš Alumnus. S prvencem v članski ekipi Oplasta in tremi zadetki na končnem kontu je lovorika najboljšega strelca turnirja pripadla našemu članu Alešu Gašperutu!

Kot smo že poročali po koncu lanske slovenske futsal lige oz. pokalnem “final four” turnirju imamo tudi v naših vrstah člana kobariškega prvoligaša. Aleš je do tega turnirja zbral že kar lepo število nastopov na različnih članskih ligaških in pokalnih srečanjih ter turnirskih in pripravljalnih srečanjih, toda kljub nekaj lepim priložnostim žoga ni našla poti za hrbet vratarjev nasprotnih ekip. Na petkovem turnirju pa je prvencu, ki ga je zabil italijanski ekipi, do konca dodal še dva zadetka, kar je zadostovalo, da je v njegove roke romal pokal za najboljšega strelca. Kaj bi si lahko želel lepšega – petek 13. je bil v nasprotju z izročilom njegov srečni dan, prejeti pokal pa ga bo vedno spominjal na prvenec v, upajm in želimo mu, dolgi in uspešni futsal karieri.

 

Alešu želimo tudi v nadaljevanju sezone čimveč sreče in spretnosti pri doseganju zadetkov in izogibanju poškodbam, njegovi ekipi KMN Oplast pa veliko zmag in končnih lovorik.

Oglejte si tudi