Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
8°C
SOB.
22°C
8°C
Oceni objavo

Jestival štrukljev in krapcev

Sodelujte na največjem prazniku štrukljev in krapcev v Sloveniji, na JESTIVALU štrukljev in krapcev, ki predstavlja poklon tradiciji izdelovanja štrukljev in krapcev.

Tradicionalni lokalni sladici na kobariškem – kobariškim štrukljem se bodo pridružili štruklji in krapci iz celotne Slovenije in zamejstva. Na osrednjem trgu v Kobaridu se bodo 5.10.2013 od 10. ure dalje izdelovali in ponujali štruklji in krapci, odvijale se bodo delavnice in predavanja, vse skupaj pa bo požlahtnila dobra kapljica slovenskega  vina in izbrana glasba.

 

Kaj ponuja JESTIVAL?


Prodaja štrukljev in krapcev bo na JESTIVALU potekala na dva načina:

Z degustacijskimi kuponi, ki jih lahko obiskovalci kupijo na osrednji blagajni na sami prireditvi ali v predprodaji v TIC Kobarid.  Z degustacijskim kuponom se obiskovalci zglasijo na stojnicah, kjer za vrednost kupona okusijo štruklje ali krapce. Vrednost enega degustacijskega  kupona je 0,50€  (količina za kupon je s ponudniki predhodno opredeljena).

 

 Za vse, ki bi si radi naredili domačo zalogo štrukljev in krapcev, bo prodaja večjih količin štrukljev in krapcev potekala neposredno pri posameznem ponudniku.

Povezave

Jestival

Oglejte si tudi