Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
12°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

Namiznoteniški klub Cirkovce na prvoligaški lestvici zaseda visoko 2. mesto!

Ženska članska ekipa Namiznoteniškega kluba Cirkovce, ki v sezoni 2021/2022 nastopa v 1. slovenski namiznoteniški ligi v postavi Katja Krajnc, Ina Unger, Daniela Butkovska Tomanič in Zoja Žolek je po končanem jesenskem delu ligaškega tekmovanja končala na odličnem drugem mestu.

Članice namiznoteniškega kluba Cirkovce so v osmih dvobojih zabeležile kar šest zmag (nad ekipami NTK Vesna iz Zaloga, NTK Arrigoni iz Izole, NTK Krka iz Novega mesta, NTK Inter diskont iz Raven na Koroškem, NTK Letrika iz Nove Gorice in NTK Logatec) in izgubile le dva dvoboja (NTK Kajuh Slovan iz Ljubljane in NTK Kema iz Puconcev) ter si po polovici tekmovanja s trenutno osvojenim odličnim drugim mestom zagotovile realne možnosti za osvojitev najvišjih končnih mest v prvoligaškem namiznoteniškem tekmovanju. 

Vrhunske igre so prikazale vse igralke, med katerimi sta največ posamičnih zmag dosegli Ina Unger (13 zmag in 6 porazov) in Katja Krajnc (12 zmag in 6 porazov), pet posamičnih zmag je dodala Daniela Butkovska Tomanič, eno pa kadetinja Zoja Žolek. Ekipo so vodili trenerji Jaša Lozinšek, Žan Napast, Danilo Piljak, Darko Hergan in Urban Ovčar.

Namiznoteniški klub Cirkovce se v zavedanju, da takšnih rezultatov ne bi bilo brez podpore, iskreno zahvaljuje vsem donatorjem in sponzorjem, predvsem Občini Kidričevo ter podjetjema VARGAS-AL, d. o. o., in Transport Frangež, d. o. o.

Oglejte si tudi