Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
2°C
ČET.
13°C
3°C
Oceni objavo

V NTK Cirkovce nizamo izjemne rezultate na državni ravni

Za nami so kar tri tekmovanja, s katerih se vračamo z vrhunskimi rezultati.

31. januarja 2022 je potekal 1. odprti turnir za mlajše kadete in kadetinje v Rakeku. V kategoriji mlajših kadetinj je 1. mesto osvojila naša igralka Sara Erhatič, pri fantih pa je na stopničko za 3.– 4. mesto stopil Aleks Koren. Tekmovanja so se udeležili tudi Pia Kundih, Urh Novak in Tai Širec, ki so ostali v predtekmovalnih skupinah. Pomembno je omeniti, da je to njihovo prvo tekmovanje na državnem nivoju, pri čemer se lahko Tai pohvali s svojo prvo zmago, prav tako pa sta odlično igro prikazala tudi Urh in Pia.

Teden kasneje smo se udeležili 43. Jakhlovega memoriala pod okriljem Namiznoteniškega kluba Vesna Zalog, na katerem je barve našega kluba zastopalo kar enajst igralcev. Aleks Koren in Sara Erhatič sta pri mlajših kadetih in kadetinjah osvojila 1. mesto, naša najmlajša igralka, Neli Koren, pa je bila v kategoriji do deset let druga najboljša. V kategoriji najmlajših kadetinj je na svojem drugem tekmovanju 3.-4. mesto osvojila Pia Kundih. Dobre igre so pokazali tudi naši ostali tekmovalci, in sicer sta pri najmlajših kadetih 5.–8. mesto osvojila Urh Novak in Tai Širec, 9.–16. mesto pa Jakob Plajnšek. Pri mlajših kadetih je Vitan Plajnšek prišel med šestnajst najboljših, kadet Jan Širec je dosegel 16.–32. mesto, Tian Hajšek pa je ostal v predtekmovalnem delu. V kategoriji mladink je Tia Rudolf osvojila 5.–8. mesto.

V nedeljo, 13. februarja 2022, je bil organiziran 3. odprti turnir za kadete in kadetinje, na katerega se je prijavilo skupno kar 124 igralcev in igralk. Tudi tokrat nismo prišli domov praznih rok, saj je Zoja Žolek osvojila odlično 3.–4. mesto. Največje presenečenje turnirja je bil zagotovo Aleks Koren, ki se je kot edini mlajši kadet prebil med štiri najboljše kadete in tako osvojil končno 3.–4. mesto. Finalni del si je uspel priigrati tudi Lovro Lešnik, ki je nato izgubil proti Aleksandru Miščeviću in tako ostal med 64 najboljših. Sara Ehatič, Jan Širec, Vitan Plajnšek in Tian Hajšek so turnir končali v predtekmovalnih skupinah.

Vsem igralcem čestitamo za odlične rezultate. Le tako naprej!

Oglejte si tudi