Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
8°C
JUTRI
24°C
12°C
Oceni objavo

Teniškemu klubu Deskle se ni treba bati za prihodnost

Otvoritvenega teniškega turnirja v Desklah se vsako leto udeleži vse več igralcev. Tudi letos je bilo tako, saj je turnir privabil res veliko teniških privržencev. Zaradi vremenske napovedi, da bo sobota deževna, smo otvoritev preložili na petek, 11. maja 2012. Tako smo uspeli igrati naključno izžrebane mešane dvojice še dolgo v noč, pod žarometi.
Tekst: Nataša Jerončič  

Naša druščina se iz leto v leto veča, pa tudi po letih, so igralci/igralke vedno mlajši; kar nas veseli. Na letošnji turnir se je tako prijavilo 20 igralcev in igralk. Prvo mesto sta si prislužila Miloš Erzetič in Darij Kodelja. Drugo mesto je pripadlo Sergiju Močniku in Francu Valentinčiču, tretje mesto pa Milanu Murovcu in Sebastjanu Kralju. Zmagovalcem od prvega do tretjega mesta je pripadala kolajna in praktična nagrada.

V tem času pa že poteka igranje poletne lige kluba. Prijavljenih je 26 igralk in igralcev. Igra se v treh skupinah. Za podmladek se nam ni treba bati, saj je veliko novih in mladih igralcev in igralk iz celotne naše občine. Zaključni turnir lige je predviden v mesecu septembru.

V kratkem pa bomo vse novosti objavljali tudi na spletni strani Teniškega kluba Deskle.

Oglejte si tudi