Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Pustno rajanje otrok s klovnom Žaretom

Kot vsako leto smo tudi letos dočakali in pričakali pust. Pust, ki prinaša krofe, norčije, veselje in pripelje pomlad. Otroci iz kanalske občine so se na pustno soboto, 12. 2. 2013, skupaj z klovnom Žaretom trudili odgnati zimo.
Tekst: Prireditelji otroškega pustnega rajanja

Parkirišče so napolnili vitezi, princese, čebelice, pikapolonice, klovni, gasilci, gusarji, hipiji, vile, dimnikar, hudičke, policaj, papiga, vojak, … Izbor mask je bil res velik in pester, zato je imela tričlanska komisija (Demi M., Sabina G., Mateja Č.) pri izboru najbolj izvirne maske težko in naporno delo.


Nagrade so bile lepe in predvsem jih je bilo veliko, tako da je bila na koncu večina otrok nagrajenih. Za bogate nagrade se moramo zahvaliti: slaščičarni Rafaelo, piceriji Fontana, piceriji Vinazza, frizerstvu Laura Pirih, frizerstvu Maja Kodelja, frizerstvu In (Anja Jug), bifeju Tanja, gostinstvu Pirih, slaščičarni Špik, pekarni Brumat, Zavarovalnici Triglav (Sebastijan V.) ter podjetjem Interlighting ( Ksenija D.), Mobitel (Saša P.), bonboni Randi ( Bruno M.), Bolton Adriatic d.o.o. ( Ingrid K. ) in Terra. Zahvala gre tudi društvu MKD (Tine H.), ki je finančno podprla klovna, Stanku P., ki je poskrbel za prostor in varnost otrok, Branetu Ć., ki je poskrbel za glasbo ter Heleni O. Z njihovo pomočjo nam je uspelo pričarati vsaj malo otroškega pustnega rajanja na pustno soboto v domačem kraju.


Kljub pustnemu rajanju pa so nas mraz, dež in celo sneg spremljali še cel mesec po pustni soboti in dolgo kar nič ni kazalo, da nas bo zima izpustila iz svojih krempljev. Upamo, da nam bo drugo leto šlo bolje od rok.


Oglejte si tudi