Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
4°C
PON.
25°C
3°C
Oceni objavo

Zaključek rekreacijske lige v namiznem tenisu

POROČILO OBČINSKE REKREACIJSKE LIGE V NAMIZNEM TENISU v okviru Športnih iger Jesenice

V sezoni 2022/23 so se še vedno poznali dve sezoni ne igranja rekreacijske namiznoteniške lige zaradi težkih Covid razmer. Ljubitelji bele žogice so se vsak ponedeljek zbirali v Namiznoteniški dvorani v Hali Podmežakla in se športno udejstvovali in skrbeli za svoje zdravje. Tekme so bile zanimive in športno tekmovalno navdahnjene.

Lige se je letos udeležilo 6 ekip, ki so se med seboj borile na različne načine. Končni vrsti red ekip je sledeč:
1.mesto DU Javornik Koroška Bela
2.mesto Gostilna pri Marički
3.mesto Stiroporček Gasser
4.mesto Radovljica
5.mesto MDI Jesenice
6.mesto NTK Jesenice

V kategoriji posamezno je slavil Rajko Ralič ( Gostilna pri Marički) pred Marjanom Šavsom ( DU Javornik Koroška Bela ), Nikom Pavlovčičem ( Gostilna pri Marički )in Žanom Prešernom (Radovljica ).

V kategoriji dvojic sta slavila Rajko Ralič in Niko Pavlovčič ( Gostilna pri Marički ) pred Bojanom Fartkom in Andrejem Koširjem ( Stiroporček Gasser). Tretje do četrto mesto sta si razdelili dvojici Stanko Grbič in Klemen Vidmar ( MDI Jesenice ) ter Žan Prešeren in Matjaž Klemenc (Radovljica).

V ligi je sodelovalo 18 moških in dve ženski.

V upanju, da bomo redno igrali ligo tudi v v novi sezoni 2023/24 vljudno vabimo tudi prejšnje ekipe in seveda tudi nove ekipe, da se nam pridružijo v ponedeljkih ob 18.00 uri. Vsake ekipe bomo veseli, da popestrimo namiznoteniško delovanje in skrbimo za svoje zdravje.

Milana Krmelj
Vodja rekreacijske namiznoteniške lige


(vir: zsport-jesenice.si)

Oglejte si tudi