Logo MojaObčina.si

Jesenice

DANES
20°C
5°C
JUTRI
20°C
10°C

Mojih sedem energijskih cvetov in Uravnovešanje energijskih cvetov


Posvetili se bomo prvemu  
                                       CVETU  MOČI IN VITALNOSTI


Prvi cvet predstavlja temelj našega fizičnega sveta. Je rdeča energija, ki nam daje moč, fizično zmogljivost in vitalnost.  Cvet je povezan z našo družino, našim otroštvom, preživetjem, denarjem in pripadnostjo skupnosti in narodu.
Kadar je prva čakra neprečiščena, se v fizičnem svetu težje znajdemo, smo finančno nestabilni, se bojimo zavrnitve, lahko imamo občutek odvisnosti od drugih ali nesprejetost v družbi, saj nam predstavlja nerazrešene odnose s primarno družino in skupnostjo. Ta cvet se razvija v našem prvem letu življenja. Če smo bili v tem času premalo ljubljeni ali pa se v fizičnem svetu nismo počutili varno, se je lahko v nas naselil močan strah za preživetje.
Zaradi neravnovesja v tem cvetu, se nam na fizični ravni lahko pojavijo težave v spodnjem delu hrbtenice, z ledvicami in črevesjem.
Zato izkoristi to možnost, da prečistiš vse nerazrešene in blokirane zadeve iz otroštva, se jih osvobodiš, postaneš neodvisen/a in poiščeš zopet varnost znotraj sebe.

Delavnica bo potekala v dveh delih in sicer:

v soboto 19. 10. 2019 od 9.00-18.00  (Vmes bo od 13.00-14.30 odmor za kosilo, ki je v lastni režiji)
v nedeljo 20. 10. 2019 od 9.00-14.00
Več si preberi na www.dotikzdravja.com


Delavnico vodi Vera Dermota, upokojena medicinska sestra, od leta 2007 dalje tudi terapevtka naravnega zdravljenjaVšečkaj objavo

Oglejte si tudi