Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
4°C
ČET.
10°C
4°C
Oceni objavo

3-mesečna delavnica RAZVIJANJE LJUBEČIH ODNOSOV

Razvijanje ljubečih odnosov se začne z našim utelešenjem. Od vseh nadaljnjih dejavnikov in okoliščin je odvisno, kakšen odnos bomo razvili do sebe in drugih, do družine, do partnerja, do dela, službe, družbe in na koncu do celotnega stvarstva.

Ker živimo v svetu dvojnosti, smo tudi v vsaki situaciji ali dogodku postavljeni pred odločitvijo. Tako imamo možnost zavedanja, soočanja, sprejemanja, osvobajanja in učenja iz vsake  situacije. Kadar izberemo ta način, takrat tudi razrešimo nastalo situacijo ali dogodek, se jo osvobodimo in hkrati dvignemo svojo zavest na višji nivo zavedanja.
Imamo pa tudi možnost zatiskanja oči, ne sprejemanja, umika vase, kar nas vodi v razvijanje »občutka žrtve«. Ko vstopimo v »občutek žrtve«, hkrati vstopimo tudi v svoj začaran krog, ki se nam neprestano ponavlja in ponavlja. Ob vsakem naslednjem ponavljanju, smo tudi vedno postavljeni v soočanje z vedno težjo situacijo in preizkušnjo. Ob vsem tem, nam je podarjena tudi vstopnica do bolezni. Kdaj in kje se bo začela razvijati bolezen, je potem odvisno od naših misli in čustev, na kateri del našega telesa bodo vplivala.

 

Vsak človek, vsaka situacija, vsaka bolezen,  je pred nami z  namenom, da stopimo ven iz občutka "žrtve",  in se premaknemo naprej. Žal se premalokrat zavedamo, da imamo v sebi neizmerno moč, ki nam lahko pomaga pri izstopu iz svojega začaranega kroga, nas osvobodi in pomaga pri naši osebni in duhovni rasti.


Delavnica bo potekala v treh delih enkrat mesečno. Vsak mesec se bomo posvetili svoji temi.

​1. mesec -  ODNOS DO SEBE                               v soboto 21. 3. 2020 od 9.00-14.00 
 

Delavnico izvaja Vera Dermota, upokojena medicinska sestra in terapevtka naravnega zdravljenja

 

Število udeležencev je omejeno, zato so obvezne prijave do 15. 3. 2020

Vse ostale informacije o samem dogodku na www.dotikzdravja.com

 

Oglejte si tudi