Logo MojaObčina.si

Jesenice

JUTRI
3°C
4°C
TOR.
8°C
-1°C
DOTIK ZDRAVJA
Deli
Alternativna medicina

DOTIK ZDRAVJA

Uradne ure

Danes Zaprto
Po dogovoru telefonsko ali e-naročanje na www.dotikzdravja.com

Predstavitev

Dotik zdravja vodi Vera Dermota, ki je upokojena medicinska sestra, od leta 2007 tudi bioterapevtka - terapevtka naravnega zdravljenja. Zaradi svojih zdravstvenih težav je poiskala pomoč tudi v alternativni medicini. Kasneje jo je pot vodila do izjemnih učiteljev in šolanja za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu. Tam je začela dobivati odgovore na vsa vprašanja in pričela z aktivnim delom na sebi.

 

"Tvoja naloga ni iskanje ljubezni, temveč najdenje vseh zaprek znotraj sebe, ki si jih zgradil proti njej." - Rumi Bolon Ahau

 

 

Kaj želimo imeti, zdravje ali bolezen? Vse je v nas samih. Mi smo vibracijska bitja in hkrati tudi kreatorji vsega kar se dogaja v nas in okoli nas.

 

Bioresonanca

Bioresonančni aparat beleži pacientova lastna elektromagnetna nihanja in jih s posebnimi visoko specifičnimi filtri loči na fiziološka in patološka. Vsak človek ima svojo specifično sliko nihanj. Ta slika daje informacijo o zdravju ali bolezni.

 

Refleksna masaža stopal

Na obeh stopalih skupaj imamo celoten odsev našega telesa. Tako lahko z masiranjem na refleksno točko na stopalu posredno vplivamo na organ v telesu. Je prastara metoda zdravljenja, ki so jo poznale že številne primitivne in razvite kulture, njeno učinkovitost pa ji vse bolj priznavajo tudi v današnjem času.

 

Reiki terapija

Reiki je univerzalna (božanska, vesoljna) energija. Energijo rabimo vsa živa bitja za svoj obstoj in razvoj. Je najpreprostejša, najbolj poznana in razširjena oblika naravnega zdravljenja, saj zdravi na vseh ravneh:

  • fizični,
  • čustveni,
  • umski
  • in duhovni.

 

PEAT

PEAT (Psiho Energo Auro Tehnologija) je energijska terapevtska tehnika in sredstvo za duhovni razvoj. Deluje na vse plasti aure. Vzpostavlja in normalizira energijske pretoke, istočasno pa nas osvobodi težave, ki nas je obremenjevala. S to preprosto tehniko imate možnost se osvoboditi vsega kar vas obremenjuje. 

 

Ponovna povezava

Vsi prihajamo iz istega vira v vesolju in vsi se na koncu tja vračamo nazaj. Ponovna povezava je proces ponovnega povezovanja z vesoljem med našim bivanjem na Zemlji. Omogoča nam potem tudi zdravljenje s ponovno povezavo. Ponovna povezava ni vezana le na zdravljenje na telesni ravni, pa čeprav so spremembe na tej ravni najbolj opazne. S ponovno povezavo smo v stiku s svetlobo in informacijami, ki se tudi prenašajo na  mater Zemljo.

 

Kristaloterapija

Kristali so energijska bitja na najnižji stopnji evolucije (kristali, rastline, živali, človek). Starodavno verovanje pravi, da so kristali kosti Matere Zemlje. Kristaloterapija je umetnost zdravljenja s kristali. Koristne lastnosti kristalov izvirajo iz njihove sestave. Mreži podobna sestava daje kristalom njihove enkratne sposobnosti vsrkavanja, shranjevanja, proizvajanja in sproščanja energije.

 

Meditacije

Z meditacijo umirjamo svoj nemirni um. Ko se um umiri, dosežemo stanje popolne zbranosti ali koncentracije. Med meditacijo odvrnemo svoje misli od vsakdanjih skrbi in se uglasimo z notranjo oazo miru. Tako vsakemu človeku omogoča, da se umsko zbere in utiša neskončno žuborenje v možganih. Nemiren um človeku jemlje energijo, mu povzroča stres in vzbuja negativna čustva.

 

​Izbirate lahko med različnimi delavnicami in predavanji, za več informacij si lahko ogledate spletno stran ali pokličete na 031 339 969.

DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA DOTIK ZDRAVJA

Zadnje vsebine