Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
14°C
SOB.
25°C
11°C
Oceni objavo

Dobrodelni športni petek prvič v Horjulu

V petek, 26. maja, je med 16. do 19. uro potekal prav poseben dogodek z dobrodelno noto. V OŠ Horjul so za šolski sklad otroci in starši zbirali sredstva in športno opremo za šolski sklad, da bo šport dostopen čisto vsem.

Lahko rečemo, da je zavest o tem, kako je koristno za vse nas, da med seboj sodelujemo v Horjulski dolini zelo dobro zakoreninjena, a vseeno je s takšnimi dogodki, kot je bil dobrodelni športni petek dobro občasno tudi spomniti na to, da drug drugemu pomagamo. Mladina je združila prijetno s koristnim, natančneje: zabavo in šport z dobrodelnostjo. 

Vabljeni so bili vsi. Športniki in navijači, mladi po srcu in čisto najmlajši ter starši, na (in ob) šolske športne prostore (veliko zunanje nogometno igrišče, velika telovadnica), kjer se so se lahko preizkusili v različnih športnih igrah in športnih aktivnostih ter istočasno prostovoljno prispevali v šolski sklad. Ob tem dogodku so učenci zbirali tudi športno opremo, ki bo nekomu nekje zagotovo prišla še kako prav. Na sporedu je bila košarka, nogomet ter male športne igre.

Učiteljica Nina Bednarik se zahvaljuje vsem za udeležbo in pomoč ter seveda KK  Ipros Vrhnika za sojenje na sodniški tekmi. Zagotovo tak dogodek še ponovijo!

Peter Kavčič

 

Oglejte si tudi