Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
10°C
JUTRI
19°C
14°C
Oceni objavo

Začenja se Fotonatečaj za občinski koledar 2024

Akcija, kjer ste občani pošiljali fotografije za tradicionalni občinski koledar, ki ga prejme vsako gospodinjstvo v občini Horjul, je bila zelo uspešna. Dober odziv je botroval določitvi, da naslednje leto vse skupaj ponovimo. Zato ste že sedaj povabljeni k ponovnem sodelovanju!

Pravila so tudi letos jasna in podobna kot lansko leto. Da ne bo koledar preveč podoben temu, ki vam visi na steni za leto 2023, vas pozivajo, da tokrat skušate v objektiv vašega telefona ali fotoaparata ujeti detajle oziroma utrinke ter kotičke iz celotne horjulske občine v vseh letnih časih. Zelo bodo veseli tudi fotografij, ki so ujele doživetja v urbanih središčih in ki vključujejo različne kulturne, športne, glasbene in druge podobne dogodke. Zato vaši kreativnosti ne postavljajte mej, temveč se poglobite v utrip naših krajev.  Zelo zaželjene so tudi fotografije, ki vključujejo ljudi, njihovo delo in njihovo ustvarjanje ter fotografije arhitekture in zgodovinskih kulturnih točk, ki izražajo posebnosti in tradicijo naših krajev.

Fotografije morajo biti v ležečem formatu!

Zaradi oblikovanja koledarja bodo letos na občini izbirali le med fotografijami v ležečem formatu. Pokončne fotografije žal ne bodo prišle v ožji izbor, saj se bo nekoliko spremenilo tudi oblikovanje občinskega koledarja. Fotografije sprejemajo na elektronskem naslovu obcina@horjul.si do vključno 31. avgusta 2023.

Fotografije lahko pošljete tudi preko povezave Wetransfer ali jih dostavite na USB ključku na naslov občine, v kolikor njihova velikost presega možnost pošiljanja preko navadne e-pošte.

Vsaka fotografija naj bo obvezno označena z imenom in priimkom avtorja, zaporedno številko in naslovom fotografije.

Primer oddaje treh fotografij:  Janez_Novak_1_Lipalca po deževju, Janez_Novak_2_praznovanje občinskega praznika , Janez_Novak_3_pust. Skupaj s fotografijami pošljite še naslednje podatke: ime in priimek avtorja, elektronski naslov in telefonsko številko.

Želimo vam veliko uspeha in sreče pri ustvarjanju, predvsem pa komaj čakamo, kaj nam boste poslali, kašne trenutke in zanimive dogodke boste ovekovečili.

Vse podrobnosti natečaja LEPOTE HORJULSKE DOLINE si lahko preberete tudi na spletni strani www.horjul.si.

Besedilo in foto: Peter Kavčič (slike so simbolne)

Oglejte si tudi