Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
11°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

Počitniške delavnice Knjižnice Grosuplje

V Knjižnici Grosuplje in njenih podružnicah bodo tudi letos organizirali počitniške delavnice za otroke. Delavnice so namenjene osnovnošolcem, potekale pa bodo v knjižnicah Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. 
V knjižnici Grosuplje se boste lahko ob branju, igranju in ustvarjanju družili vsak dan od 31. julija do 4. avgusta med 10. in 12. uro. Delavnice bodo potekale v galeriji Mestne knjižnice Grosuplje.
V knjižnici Dobrepolje se lahko nadebudni bralci oglasite od 7. do 11. avgusta. Delavnice bodo potekale v ponedeljek, sredo in petek v popoldanskem času, in sicer od 14. do 16. ure, in pa v torek in četrtek od 10. do 12. ure. Udeležba na delavnicah je brezplačna.
V Ivančni Gorici pa so pripravili nekoliko drugačne počitniške dejavnosti, saj se boste učenci prve in druge triade lahko udeležili Socialnih iger ob ljudski pesmi. Igre bodo potekale vsak dan med 28. in 31. avgustom od 10. do 12. ure. Prijaviti se je potrebno na telefonski številki 01 78 78 121 ali pa osebno v knjižnici. Otroci se boste vsak dan lotevali nove zgodbe oziroma pravljice, nato pa se boste naučili še ljudskih pesmi in izštevank na to temo ter se igrali igre, ki poudarjajo vrednote, zajete v posamezni zgodbi. Spoznali boste ljudke klasike kot so Čuk se je oženil, Moj očka ima konjička dva, Lisička je prav zvita zver in Žabja svatba.
Več informacij o posamezni delavnici na http://www.gro.sik.si

Vabljeni!

Oglejte si tudi