Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Grosuplje
DANES
22°C
12°C
JUTRI
21°C
11°C
Oceni objavo

BREZPLAČNI SEMINAR "Nova pravila za brezskrbne osebne finance", predavatelja Smiljan Mori in mag. Samo Lubej

Prvi in edini seminar recesijsko odpornih finančnih strategij v Sloveniji: Nova pravila za brezskrbne osebne finance, »Česar vam bogati ne povedo, ostali pa ne vedo!« PREMIERNO BREZPLAČNO!
Prvi in edini seminar recesijsko odpornih finančnih strategij v Sloveniji: 

             Nova pravila za brezskrbne osebne finance

             »Česar vam bogati ne povedo, ostali pa ne vedo!«

 

Vabljeni v Družbeni dom Grosuplje (Taborska 1, 1290 Grosuplje), v sredo, 28.11. 2012, ob 16.30 uri BREZPLAČNO!

Ste se že kdaj vprašali, zakaj samo politična in gospodarska elita v krizi pridobi največ na račun tistih, ki vedno znova izgubimo?

Zdaj lahko tudi vi iz krize izstopite kot zmagovalec. Na 2-urnem izčrpnem seminarju boste spoznali, kako lahko samostojno, brezskrbno in uspešno upravljate osebne finance in to ne glede na vaše prihodke.

Vrhunska strokovnjaka iz prakse: mag. Samo Lubej in mednarodni podjetnik, finančni strokovnjak ter govorec Smiljan Mori vam bosta zaupala tisto, česar bogati nikoli ne povedo, ostali pa ne vedo.

 

 

 

Izvedeli boste:

Zakaj borze že 12 let ne morejo čez stare vrhove?

Zakaj nepremičnine izgubljajo vrednost in jo bodo še v prihodnje!

Zakaj je in bo Evro vsak dan manj vreden?

Zakaj cena zlata leti v nebo?

Na osnovi odgovorov na zgornja vprašanja boste dobili predloge:

Kako poskrbeti za osebno in družinsko varnost v novih razmerah?

Katere naložbe bodo varne in katere donosne?

Kako novim razmeram prilagoditi posel in delovno kariero?

Priporočamo ga tako posameznikom kot podjetnikom, ki nujno potrebujete finančni kompas v času gospodarske krize. Seminar v vrednosti 248 € je TOKRAT PREMIERNO BREZPLAČEN.

Ker je število prostih mest omejeno, bomo upoštevali vrstni red prijav. Za prijavo pokličite 080 32 30.

Seminar bo potekal pod pokroviteljstvom Svetniške skupine Rad imam Grosuplje.

Smiljan Mori

Smiljan Mori, evropski podjetnik in poslovni trener.

Skupaj s svojimi sodelavci je poskrbel za finančno varnost in zgradil temelje finančne hiše več kot 60.000 slovenskim družinam in podjetnikom. Njegov edinstven pogled in čut za to, kako doseči konkurenčno prednost pri zavarovalnih in finančnih storitvah, so razlogi, da Smiljan danes velja za eno najzanimivejših osebnosti v svetu usposabljanja na področju prodaje in uspeha.

Strokovnjak iz prakse, ki vam pokaže, kako doseči konkurenčno prednost za vaš poslovni uspeh. Je avtor številnih seminarjev s področja financ in ustvarjanja bogastva; samo njegov seminar Prebudite milijonarja v sebi je obiskalo na tisoče ljudi po celi Evropi. Je avtor unikatnega Postopka za zaščito podjetnikov in Postopka za zaščito družine. Je pisec knjižnih uspešnic Temelj finančne neodvisnosti in Najboljši posel na svetu in Bogastvo za vas. Je tudi soavtor uspešnice Wake Up and Live the Life You Want (Zbudi se in živi življenje, ki ga želiš), ki jo je napisal skupaj z Markom Victorjem Hansenom, Waynom Dyerjem in drugimi.

Že vrsto let je član elitnega združenja profesionalih finančnih svetovalcev Million Dollar Round Table (Okrogla miza za milijon dolarjev

 

Mag. Samo Lubej

Mag. Samo Lubej, univ. dipl. ekon. je eden izmed vodilnih slovenskih neodvisnih strokovnjakov na področju naložbenih financ in premoženjskega svetovanja.

Ob tem je podjetnik, vlagatelj, predavatelj, svetovalec in avtor številnih člankov ter treh knjig.

Njegovih predavanj se je udeležilo blizu 10.000 udeležencev  tako doma kot v tujini. Na področju naložbenih financ je svetoval že več kot 600 posameznikom, družinam in podjetjem. Kot solastnik in »start-up manager« je sodeloval pri zagonu devetih podjetij. S področja naložbenih financ in zavarovalništva mu pripada avtorstvo že več kot 550 strokovnih člankov in drugih prispevkov v medijih. V Sloveniji je kot prvi izdal knjigo na temo vzajemnih skladov, ki je bila v letu in pol razprodana, zato je aprila 2005 sledila še druga, razširjena izdaja. V letu 2009 je izšla tretja knjiga z naslovom Urejene osebne finace za vsakogar.

Oglejte si tudi