Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

POZIV PODJETJEM IZ OBČINE GROSUPLJE K RAZSTAVLJANJU NA DOGODKU »GROSUPLJE V JESENI«, 21.9.2013

Vabimo Vas, da se pridružite Območni obrtno – podjetniški zbornici Grosuplje in se z izdelki in storitvami vašega podjetja BREZPLAČNO predstavite na družabnem dogodku »GROSUPLJE V JESENI«, ki ga organizira občina Grosuplje, in sicer v soboto, 21.9.2013, v centru Grosuplja.

Na OOZ Grosuplje želimo na skupnem razstavnem prostoru združiti ne samo naše člane, pač pa vse podjetnike s področja občine Grosuplje in s tem obogatiti sejemsko ponudbo »Grosuplja v jeseni«. 


Naj zgolj omenimo, da bo letos obiskovalce v popoldanskem času zabaval Hišni ansambel Avsenik, v večernih urah pa nihče drug kot Mambo Kingsi (organizacija Študentski klub GROŠ). 


Če se želite predstaviti na tem, sedaj lahko rečemo že tradicionalnem dogodku občine Grosuplje, ki vsako leto pritegne večje število obiskovalcev, nam svojo INTERES izrazite najkasneje do petka 30.8.2013 na OOZ Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1b, 1290 Grosuplje ali po elektronski pošti ooz.grosuplje@ozs.si, kjer dobite tudi vse dodatne informacije. 


O pestrosti lanskoletnega dogajanja na »Grosuplju v jeseni« se lahko prepričate s klikom na spodnjo povezavo:
http://www.grosuplje.si/grosuplje-v-jeseni-2012.html
 
Kot že omenjeno, je pogoj za razstavljanje, da je poslovni subjekt s področja občine Grosuplje, seveda pa ste prav vsi vabljeni kot obiskovalci na »Grosuplje v jeseni«. 


predsednik OOZ Grosuplje
Milan Sašek

Oglejte si tudi