Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Javno naročilo za izvedbo GOI del za ureditev dodatnih učilnic v delu nadstropja objekta Osnovne šole Gorje

Predmet javnega naročila je izvedba GOI del za ureditev dodatnih učilnic v delu nadstropja objekta Osnovne šole Gorje, pri katerih se upoštevajo okoljski vidiki.

Investitor (takrat še skupna Občina Bled) je v letu 2002 pridobil enotno dovoljenje za gradnjo št. 351-159/2020 za gradnjo telovadnice pri Osnovni šoli Gorje. Leta 2002 je pridobil tudi uporabno dovoljenje št. 351-159/2002 po tem gradbenem dovoljenju. Prostori, ki so predmet tega projekta, so bili takrat nedokončani in označeni kot 2. faza.
Predmet tega projekta je izvedba 2. faze po že osnovnem gradbenem dovoljenju za telovadnico in sicer takrat nedokončani del nadstropja - ureditev dodatnih učilnic v delu nadstropja objekta, ki je takrat ostal neizdelan.
Obseg in vsebina naročila sta razvidna iz predračuna/popisov del, vzorca pogodbe, te razpisne dokumentacije in drugih prilog, ki so sestavni del dokumentacije za predmetno naročilo. Ponudba mora zajemati dobavo v zahtevanih količinah in s tehničnimi lastnostmi, kot je to določeno v popisih del, razpisni dokumentaciji in prilogah razpisne dokumentacije.
Naročnik bo na podlagi ekonomsko najugodnejše ponudbe in ob izpolnjevanju pogojev in zahtev iz razpisne dokumentacije, za izvedbo javnega naročila izbral ponudnika, s katerim bo sklenil pogodbo.
Javno naročilo se oddaja kot celota in ne po sklopih. Ponudnik lahko odda ponudbo zgolj za celotno javno naročilo!

Oglejte si tudi