Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Zaključna revija cicibanov U-11

petek 26.5.2017 ob 17.00

Športni park STOJNCI

 

V petek 26.5.2017 smo se udeležili zaključne revije U-11 v športnem parku Stojnci. Sodelovalo je 17 ekip, ki so bile razporejene v 4 skupine (A,B,C,D). Mi smo bili v skupini A z ekipami Vidma, Zavrča, Gerečja vas Golgeter in Korant Markovci. Igralni čas 1 x 12 minut.

Revijalnega turnirja se niso mogli udeležiti naslednji naši igralci: Gašper in Nino zaradi poškodbe, Gal, Miha, Val in Jaka zaradi šole v naravi in Urban H. V kader za turnir smo tako vpoklicali igralce iz naše mlajše selekcije U-9: David, Leon, Finn, Blaž in Žiga. Z mešano ekipo smo se kar dostojno borili in v prvih dveh tekmah proti Zavrču in Korantu pokazali zelo dobro igro. Videm in Golgeter-Gerečja vas sta bili nekoliko močnejši ekipi tudi fizično. Kljub temu so se naši igralci borili do zadnjega sodniškega piska. Za borbeno igro so bili tudi nagrajeni z aplavzom z strani staršev.

Po končanem revijalnem delu so igralci vseh ekip bili nagrajeni z medaljami in močnim aplavzom vseh prisotnih. Medalje je podelil sekretar MNZ Ptuj g. Janko Turk. Sledilo je skupno slikanje vseh ekip.


IGRALCI: Urban,Enri,Luka,Rene,Niko,Kevin,Blaž,Žiga,David,Leon,Finn

trener U11 Nijaz

Oglejte si tudi