Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
13°C
2°C
Oceni objavo

U11 prvenstvo ,16 kolo

četrtek 11.5. ob 17.30GORIŠNICA  :  ORMOŽ

o tekmi: 

V šestnajstem krogu prvenstva smo gostili ekipo Ormoža. Prvi polčas smo začeli podjetno saj smo takoj po sodnikovem pisku za začetek tekme izvedli hiter napad in že je nasprotni vratar pobiral žogo iz svoje mreže. V zgodnji fazi igre smo imeli nekaj zelo obetavnih priložnosti a žal nismo zadeli. Kljub temu, da smo imeli terensko premoč je bi lnasprotnik pri svojih napadih bolj učinkovit in do konca prvega polčasa je naš vratar trikrat moral pobirati žogo iz svoje mreže.

Drugi polčas smo nasprotnika stiskali in napadali vrata, toda nismo imeli sreče, da bi zadeli cilj. Na našo žalost je nasprotnik preko dolgih podaj v globino zadel dvakrat, čeprav smo mi bili tisti, ki smo imeli žogo večino igralnega časa v svojih nogah. Ker smo celo tekmo lovili vodstvo nasprotne ekipe, nismo bili najbolj skoncentrirani, da zadenemo cilj. Naredili smo tudi prekršek v svojem kazenskem prostoru in sodnik je dosodil kazenski strel, toda izkazal se je naš vratar in penal ubranil. Ta obramba je dvignila naše igralce, začeli so še bolj napadati nasprotni gol, kljub številnim priložnostim smo uspeli do konca tekme zadeti samo še dvakrat. Za preobrat je zmanjkalo časa in po zadnjem sodniškem znaku se je veselila ekipa iz Ormoža, za kar smo jim seveda čestitali.

Tokrat gre pohvala staršem obeh ekip za zelo športno navijanje. Hvala tudi našim selekcijam U9 in U7, ki so v drugem polčasu glasno spodbujali našo ekipo. Do konca nam ostaneta še dve tekmi, v nedeljo 14.5. v gosteh GOLGETER Slovenja vas in v sredo 17.5. doma ekipa Središča.

IGRALCI: Urban, Niko, Val, Miha, Enri, Rene, Nino, Gal, Urban, Jaka, Kevintrener U11 Nijaz

Oglejte si tudi