Logo MojaObčina.si

Gorišnica

DANES
1°C
-4°C
JUTRI
3°C
-1°C
717

U11 MARKOVCI : GORIŠNICA

U11 prvenstvo – 14. kolo

 

nedelja 23.4. ob 10.30

MARKOVCI  :  GORIŠNICA        

 

o tekmi:

V štirinajstem krogu smo bili na gostovanju v Markovcih, kjer smo prikazali zelo dobro, kombinatorno in borbeno igro. Nasprotno ekipo smo zelo spoštovali in se nanjo pripravili zelo resno. Takoj na začetku tekme smo pokazali zakaj smo prišli in nasprotniku enostavno nismo dovolili, da bi ogrozil naša vrata. Priložnosti so se vrstile ena za drugo, zadevali smo tudi okvir vrat. Žoga enostavno ni hotela v mrežo nasprotnega vratarja. Še naprej smo igrali kombinatorno, menjavali igralce in v prvem polčasu uspeli do konca vseeno dvakrat zadeti cilj.

Drugi polčas smo nadaljevali z dobro igro in z hitrimi prehodi iz obrambe v napad tudi zadevali cilj. Tudi na tej tekmi so starši spodbujali celotno našo ekipo in vsaki dobri potezi je sledila nagrada s  ploskanjem. Takšno navijanje je naše igralce še bolj motiviralo, tako da so zadevali cilj in nasprotnika zmedli, da niso mogli ustvarit priložnosti za dosego cilja. Do konca tekme smo uspeli zadeli še štiri krat. Naša mreža pa je ostala nedotaknjena.

Z prikazano igro sem zadovoljen, kajti iz tekme v tekmo so fantje vse boljši. Upam da bomo z dobrimi igrami nadaljevali do konca prvenstva. Tako fantom kot tudi staršem gredo čestitke za odlično opravljeno delo na današnji tekmi.

IGRALCI: Urban, Miha, Val, Gal, Gašper, Nino, Urban, Enri, Luka, Rene, Niko, Jaka

trener U11
Nijaz

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij