Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
4°C
JUTRI
22°C
9°C
Oceni objavo

Ekipa iz Izole premočan nasprotnik za RK Gorišnica

 V petek, 14.10.2022 se je nadaljevalo tekmovanje v slovenskih rokometnih ligah. Ob 17.00 so se predstavile starejše deklice B - žal zaradi bolezni v ekipi  v zelo okrnjeni zasedbi. Starejše deklice B so z letošno sezono startale z rednimi treningi 3 x tedensko pod vodstvom trenerja Tomija Matjašiča. Nasprotnik na parketu je bila ekipa RK Zelene doline Žalec. Za začetek rednih treningov je ostanek ekipe pokazal solidno igro in požrtvovalnost v obrambi in napadu. Točke pa so odšle v Žalec ,saj so nasprotnice zmagale z rezultatom 16:26.

 Ob 19.00 uri so na parket stopili domači člani in gostje iz Izole. Izolani so dosedaj igrali 3 tekme,poraza še niso doživeli. Njihov začetek je bil silovit v napadu,saj so hitro povedli s 0: 4.

V minuti odmora so domači igralci s  strani trenerja Ivana Hrupiča dobili koristna navodila, jih tudi upoštevali in uspeli izenačiti.Nato so ponovno s vsem močmi zapretili gostje, na vratih so imeli vratarja,ki je branil strele iz vseh položajev, v 26.minuti je bil izid izenačen, nato pa so gostje uspeli povečati prednost na 2 gola ob polčasu.

 Začetek drugega polčasa je ponovno pripadel gostom, uspeli so narediti razliko,ki je domači igralci niso nadoknadili.Po zadnjem pisku sodnika je bilo zapisano na semaforju 25:29. Ekipa Izole je ostala še naprej neporažena -edina- v 1 B DRL.

 Domače igralce je potrebno pohvaliti za borbenost do zadnje minute, priložnost so dobili tudi mlajši, med strelce se jih je vpislalo 7, vratarji pa niso imeli najboljšega dne.

 V naslednjem tednu odhajajo člani v Sevnico, s tekmovanji -kvalifikacijami -bodo začeli kadeti.

  Z nestrpnostjo pa pričakujemo tekmo 28.10 ob 19.00,ko bo na sporedu sosedski derbi z ekipo RK Velika Nedelja.


Oglejte si tudi