Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
9°C
JUTRI
25°C
11°C
Oceni objavo

MEDNARODNO KARATE TEKMOVANJE – TANIN OPEN 2024

Udeležili smo odličnega mednarodnega karate tekmovanja, ki ga je organizirala Kyokusinkai Karate zveza Slovenije ter Klub borilnih veščin Sevnica – TANIN OPEN 2024.

Na tekmovanju je bilo skupaj kar 427 prijav, 14-ih klubov, med katerimi je bila tudi hrvaška Kyokusinkai karate zveza in ekipa tekmovalcev iz Italije. Naši tekmovalci so tekmovali v disciplini Kata OPEN. Zaradi raznih obveznosti naših tekmovalcev smo se maloštevilni pomerili z najboljšimi v tej disciplini. Med prvimi sta nastopili Stela Kostanjevec in Lejla Verbošt v kategoriji Kat Open starejših kadetinj. Njuni nastopi so bili na nivoju in povsem konkurenčni. Stela je nazadnje dosegla 3. mesto in Lejla nehvaležno četrto. Z izkupičkom smo seveda zadovoljni, saj je to bilo tekmovanje povsem druge zveze in povsem drugih sodnikov.

Nastopila sta tudi dva mlajša člana in sicer Nik Morandel, ki je nastopil med Starejšimi dečki OPEN, a se mu ni uspelo prebiti v boj za medalje. Nastopila je tudi Lara Verbošt, ki prav tako šele dela prve tekmovalne korake in med desetimi odličnimi dekleti z odličnimi nastopi se zasluženo prebila vse do tretjega mesta.

Oglejte si tudi