Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
7°C
JUTRI
25°C
11°C
Oceni objavo

Vaše mnenje šteje - kako ste s turizmom v Dolenjskih Toplicah zadovoljni občani?

Radi bi vas spodbudili k izpolnitvi ankete o zadovoljstvu s turizmom v destinaciji, s katero bomo lažje ocenili naše trenutno stanje in načrtovali naše prihodnje korake v trajnostnem turizmu na naši destinaciji.

Kot smo že omenili, je pridobitev znaka Slovenia Green Destination proces, ki poleg turistov vključuje tudi lokalno skupnost in ponudnike, zato vas vabimo, da skupaj z nami snujete razvoj zelenega turizma v občini Dolenjske Toplice.

qr občaniqr občani
QR koda do ankete za občane in občanke

 

Vprašalnik je na voljo v obliki spletne ankete, do katere lahko dostopate z linkom, https://www.1ka.si/a/85821c20, s skeniranjem QR kode spodaj, lahko pa nas obiščete tudi v času delovnika turistično informacijskega centra in izpolnite tiskan izvod.








qr turqr tur
QR koda do ankete za ponudnike v turističnem gospodarstvu

V anketi prejete odgovore bomo analizirali in upoštevali pri pripravi novih vsebin. Poleg vprašalnika o zadovoljstvu občank in občanov, smo pripravili tudi vprašalnik za obiskovalce, v slovenskem in angleškem jeziku, ter vprašalnik za turistično gospodarstvo, ki smo ga prav tako že posredovali prejemnikom po elektronski pošti. Tudi na tem mestu prilagamo QR kodo za predstavnike turističnega gospodarstva.




Za vse oddane odgovore se vam že vnaprej zahvaljujemo!

 

Avtorica: Polona Vrtar

Oglejte si tudi