Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Zmaga na turnirju v namiznem tenisu ŠD Setnik ponovno pripadla Urbanu Janši

Športno društvo Setnik je v nedeljo, 7. aprila 2024, organiziralo tradicionalni PINK PONK turnir, ki je bil že dvanajsti zapovrstjo! Vsi željni dobre igre in prijetnega druženja se namreč lahko kar dvakrat letno udeležijo našega turnirja – spomladi in pozimi.
Na tokratnem turnirju se je med seboj pomerilo 36 tekmovalcev. Napeti dvoboji, nepopustljiva igra ter predan boj za osvojitev niza so zaznamovali tudi to nedeljo. Zmagovalec turnirja je postal Urban Janša, ki je pokal dvignil najvišje že na prejšnjem turnirju, kar dokazuje, da svojo formo ohranja na najvišjem nivoju. Drugo mesto je osvojil Lovro Polajnar, čigar atraktivno igro vedno z veseljem spremljamo. Tako smo si lahko ogledali ponovitev lanskega novembrskega finala. Tretje mesto je pripadlo Mihu Koširju, ki prav tako vedno pokaže igro na izjemno visokem nivoju.
Dogodek je zaznamovala dobra volja in športno vzdušje. Vsi obiskovalci turnirja pa so se lahko tokrat prvič pomerili še v turnirju v ročnem nogometu, ki je naša najnovejša pridobitev. Tudi tam smo lahko spremljali napeto borbo!

Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem in obiskovalcem za izkazano podporo ter še enkrat iskreno čestitamo zmagovalcem! Naše misli pa so že usmerjene v maj, ko bomo poskrbeli, da bo Polhov Gradec obarvan nogometno. 18. maja 2024 bo v Polhovem Gradcu potekal 8. Blažev turnir trojk.

ŠD Setnik

Oglejte si tudi