Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
9°C
SOB.
23°C
10°C
Oceni objavo

V svet JZ Polhograjska graščina imenovani novi člani

Eden izmed organov Javnega zavoda Polhograjska graščina je tudi svet zavoda. Njegove glavne naloge so usmerjanje razvoja zavoda in potrjevanje njegovih ključnih dokumentov, kot sta program dela in finančni plan. Mandat je prejšnjemu svetu potekel konec novembra. V decembru je občinski svet na svoji redni seji zato potrdil nove člane sveta na podlagi prejetih predlogov.

Novi člani sveta JZ Polhograjska graščina so postali Andreja Dolinar (predsednica), Simon Purger (namestnik predsednice), Jelka Zimšek, Anamarija Čuden in Natalija Pavlin. Mandat traja štiri leta.

Svet javnega zavoda se je v novi sestavi že srečal na prvi konstitutivni in prvi redni seji, kjer so obravnavali ključne tematike za učinkovito delovanje zavoda, med drugim tudi predlog proračuna Občine Dobrova - Polhov Gradec za leto 2024.

Načrti javnega zavoda za prihodnost so namreč izjemno pestri in ambiciozni – v kratkem bo znan novi direktor oziroma direktorica, načrtovana pa je še dodatna kadrovska okrepitev, saj je Polhograjska graščina v zadnjem obdobju prevzela nekatere nove naloge. Skrbi za organizacijo občinskih prireditev in dogodkov, upravlja z objektom AP Polhov Gradec, skrbi za grajski park in tematski poti Polhkov doživljajski park in Zven zaklete grofice, skrbi za razpored plakatnega mesta na Dobrovi, nudi podporo domačim društvom pri njihovih aktivnostih, organizira lastne kulturne in druge dogodke ter poroke, ter z vsemi svojimi drugimi dejavnostmi skrbi za razvoj in usmerjanje kulture ter turizma v naši občini. Dogajanje v zavodu in svetu zavoda bo še naprej polno in razgibano, kar obljublja tudi bogato družabno dogajanje na območju celotne občine.  

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi