Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
27°C
8°C
Oceni objavo

Plesna pravljica za vse generacije

Dobrova, 20. december – Športna dvorana pri Osnovni šoli Dobrova je tokrat kipela od energije, saj se je v njej zbralo 160 plesalk in plesalcev, obiskovalci pa so prostor zapolnili vse do zadnjega sedeža in uživali v plesnih zgodbah.
Delček predstav, s katerimi so se članice in člani plesnega kluba Forma in društva Panorama skozi leto predstavljali na tekmovanjih in raznovrstnih drugih dogodkih, so prikazali v sklopu novoletne plesne produkcije na Dobrovi. Na parketu so zaplesale vse generacije, in to z najrazličnejšimi koreografijami, v različnih plesnih zvrsteh in plesnih kostumih, program pa je povezovala Zvezdica Zaspanka, ki je potovala po ozvezdju in spremljala dogajanje na parketu. Obiskovalci, ki so prišli spodbujat plesalke in plesalce, so uživali ob prikupnih in igrivih nastopih Prvošolčkov in Drugošolčkov, Ekstreminčkov, mladinske hip hop skupine ter članske jazz skupine, ki delujejo znotraj plesnega kluba Panorama. Nič manj zanimive niso bile plesne točke mlajše in mladinske hip hop skupine, članske in mladinske jazz skupine, mladinske in pionirske step skupine, mladinske in članske baletne skupine ter skupine Formamas, ki plešejo v okviru društva Panorama. Njihove nastope je pohvalil tudi župan Franc Setnikar in jim čestital za vse uspehe, odgovorni vodji Nataši Potočnik pa se je zahvalil za trud, ki ga vlaga v delo z mladimi.

Ko je Zvezdica Zaspanka pripotovala do konca novoletne plesne produkcije, je bil čas le še za izrekanje zahval in čestitk – idejna vodja Nataša Potočnik se je vsem plesalcem zahvalila za njihov nastop, koreografom in trenerjem za voljo in vztrajnost pri delu ter vsem soustvarjalcem za uspešno izvedbo plesnega spektakla. Prav njej pa je bila namenjena največja zahvala in aplavz – kot iskren izraz hvaležnosti, tako s strani plesalk, plesalcev in sodelavcev kot s strani staršev in vseh, ki jim je ples blizu.
 

Nadja Prosen Verbič, foto: npv

 

Oglejte si tudi