Logo MojaObčina.si

Dobrova-Polhov Gradec

DANES
7°C
-2°C
JUTRI
6°C
-3°C
Deli

Prepoznajte njihova dela

Občina Dobrova – Polhov Gradec je 26. marca na svoji spletni strani ter v Našem časopisu objavila Javni razpis za podelitev občinskih priznanj v letu 2018. Predloge za prejemnike priznanj je potrebno oddati na predloženem obrazcu in na točen – v razpisu naveden naslov, in to najkasneje do 26. aprila 2018.

Občina Dobrova – Polhov Gradec je živa in raznolika, tudi na družbenem področju. Njeno življenje soustvarjajo številni, nekateri sedeči v prvih vrstah in drugi gonilni členi v ozadju. Pohvala in priznanje sta namreč močna psihološka spodbuda, ki lahko izredno motivira in da ponoven zagon za nadaljevanje dela. Zato se velja ozreti naokrog.

Vsi občani, politične stranke, krajevne skupnosti, podjetja, društva ter druge organizacije in skupnosti so lahko pobudniki oziroma prijavitelji in lahko podajo svoje predloge kandidatov, zaslužnih občanov, drugih posameznikov, podjetij, zavodov, društev in skupin in združenj, ki delujejo na področjih gospodarstva, šolstva, kulture, športa, znanosti, ekologije, zaščite in reševanja ter na drugih področjih človekove ustvarjalnosti ter prispevajo k boljšemu, kvalitetnejšemu in popolnejšemu življenju občanov in imajo pomen za razvoj in ugled občine Dobrova – Polhov Gradec.

Razpis, vlogo ter podrobne kriterije si lahko preberete na spletni strani občine, sam razpis pa najdete tudi na zadnjih občinskih straneh Našega časopisa.

Nadja Prosen Verbič

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!