Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
9°C
SOB.
23°C
10°C
Oceni objavo

Prostofer je zaživel!

Občina Dobrova - Polhov Gradec se je z oktobrom kot 99. občina pridružila PROSTOFERJU, projektu Zlate mreže, ki starejšim občanom nudi možnost brezplačnega prevoza za opravljanje dnevnih obveznosti.

Zahvaljujemo se vsem voznikom prostovoljcem in donatorjem, ki so projekt pomagali uresničiti in s pomočjo katerih je Občina lahko opravila nakup novega električnega vozila; to so podjetje Bogema d. o. o., Javna razsvetljava d. d., Inštitut za javno zasebno partnerstvo Zavod Turjak, Roman Kralj s. p., GP Domgrad d. o. o. in LPP. Nakup električnega vozila je sofinanciralo tudi Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo.

Kako uporabljati prostofer? Pokličite 080 10 10

Občanom je vsak delovni dan med 8. in 18. uro na voljo brezplačna telefonska številka 080 10 10, na kateri naročite prevoz. Željeni prevoz je treba naročiti vsaj tri dni prej. Prevozi se izvajajo vsak delovni dan med 7. in 18. uro, izjemoma tudi po dogovoru.

Starejši občani, ki potrebujete prevoz do zdravnika, lekarne, upravne enote, pošte in drugih opravkov – vabljeni k uporabi brezplačnih PROSTOFERJEVIH storitev.



Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi