Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Na županovem sprejemu 19 učencev prejelo priznanje

Letošnji županov sprejem najboljših devetošolcev Osnovne šole Polhov Gradec in Osnovne šole Dobrova je potekal v torek, 22. junija 2021. Priznanje županovo petko za odlični uspeh vsa leta šolanja je prejelo kar 19 učencev, ki so se dogodka udeležili v družbi svojih domačih, ravnateljev obeh osnovnih šol, Ilinke Kucler in Viljema Kovačiča, in razredničark Tjaše Prek, Barbare Rednak Robič, Polone Kolenc in Brede Podobnikar. Dogodek je za dekleta in fante naznanil konec osnovne šole, obdobja, v katerem so pridobili ogromno znanja, stkali številne prijateljske vezi in odkrili svoje interese in talente.

Pomen ustvarjalnosti mladih za razvoj lokalne skupnosti je v svojem nagovoru izpostavil župan Franc Setnikar, ter najstnikom zaželel veliko uspehov na njihovi nadaljnji izobraževalni poti. Dogodek so z energičnim nastopom najprej popestrile hip hop plesalke iz Društva Panorama, nato pa še izvrstni Trio Grdadolnik.

Priznanje so prejeli naslednji učenci iz OŠ Polhov Gradec: Ajda Ušeničnik, Ana Jankovec, Grega Maček, Jošt Bogataj, Lea Košir, Mark Lepen, Nace Košir, Neli Dolinar, Rebeka Ana Vogrinčič, Tadej Trobec, Tjaša Mrzlikar, Žiga Dobnikar. Učenci iz OŠ Dobrova, ki so prejeli priznanje, pa so: Ema Ana Žura, Hana Štojs, Lara Gerbič, Luka Šurlan, Neža Zadnikar, Pia Peklaj, Taja Koželj.

LR

Oglejte si tudi