Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
1°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

ZAPLEŠITE Z NAMI: PRIHAJA POLKAFEST 2018! 13. maj 2018 v Celju

Skupaj podiramo svetovni rekord v plesanju polke. Pridružite se nam tudi vi in postanite del zgodovinskega dogodka!

 

Zabava, ki se bo zapisala v zgodovino!

V starem mestnem jedru Celja se bomo v nedeljo, 13. maja 2018 zavrteli na najbolj poskočni zabavi letošnjega leta - Polkafestu! Na kar dveh odrih nas bo zabavalo več kot 15 nastopajočih, zavrteli pa se bomo na uspešnice Modrijanov, Ansambla Stil, Ansambla Spev, Veselih svatov, Ansambla Roka Žlindre, Čukov, Malibuja in še mnogih drugih. Skupaj bomo podirali svetovni rekord v plesanju polke, poskušali pristne slovenske dobrote, spoznavali številne domače obrtnike, folklorne skupine in še mnogo več. Pozabili pa nismo niti na najmlajše, ki se bodo v družbi našega Veselka lahko zabavali v Polkalandu.

POLKA: podiramo rekorde!

Plesali bomo dve polki

Na Polkafestu bomo polko plesali prav vsi. Najprej bodo v znamenju polke zaplesale folklorne skupine in vsi v narodnih nošah in ljudskih oblačilih. Tako bomo skušali podreti rekord za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov.

Drugo polko bomo zaplesali prav vsi. Mladi, stari, tisti, v narodnih nošah in tisti, ki jim je ples blizu. Z drugo polko bomo osvojili svetovni rekord, saj bomo plesali največjo polko na svetu. Zato ste prav vsi vabljeni, da zaplešete skupaj z nami in se vpišete v zgodovino.

Prijave za plesanje obeh polk bomo zbirali na samem dogodku Polkafest.

Vsak stoti plesalec BO NAGRAJEN!

Vsak stoti plesalec, ki se bo prijavil na plesanje polke na Polkafestu pa bo prejel čisto nov par čevljev DEICHMANN. Kaj še čakate? Zaplešite z nami, postanite del zgodovinskega dogodka in osvojite nov par čevljev!

 

Kupite vstopnico že danes

Vstopnice za celodnevno dogajanje za vse generacije vključujejo tudi malico in koncerte več kot deset nastopajočih glasbenikov na dveh odrih. Vstopnice na voljo po posebnih cenah v trgovinah Tuš za člane Tuš Kluba ter na Bencinskih servisih Petrol in na Eventimu!

Za otroke do 15. leta starosti in tiste, ki boste na prizorišče prišli v narodnih nošah, je vstop BREZPLAČEN, prijave pa sprejemamo na elektronskem naslovu: polkafest@media24.si.

Vse informacije najdete na www.polkafest.si.

Oglejte si tudi