Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
TOR.
24°C
9°C
Oceni objavo

Začetek nujnih vzdrževalnih del na Borlu

Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije je pričelo z izvajanjem nujnih gradbenih del na gradu Borl ob vhodnem portalu, na zunanjem grajskem dvorišču in v poročni dvorani.
Z izvedbo teh gradbenih del bo del gradu Borl pridobil status varnega predela gradu. Kar bo posledično pomenilo, da bi varni predel gradu lahko bil ponovno odprt za javnost in organizacijo prireditev in dogodkov. Veseli smo in se zahvaljujemo vsem, ki ste pomagali, da so se stvari tudi v fizični obliki začele premikati v pozitivno smer na gradu Borl.

 

Društvo za oživitev gradu Borl vabi društva z območja Cirkulan, podjetnike, člane in druge zainteresirane na sestanek, ki bo v torek, 18.11.2014 ob 19. uri v sejni sobi stare večnamenske dvorane. Na sestanku bo predstavljena trenutna situacija v povezavi z gradom Borl in možnosti vključitve v program dogajanja na gradu  za 2015. Glavna tema sestanka pa je organizacija in izvedba naše tradicionalne prireditve Barbarno 2014.  Vabilo na sestanek se nahaja tukaj.

 

Društvo za oživitev gradu Borl vabi zaljubljene v Borl, ljubitelje kulturne dediščine in lokalne zgodovine in vse, ki vas zanima, kaj v društvu počnemo, da se včlanite v društvo. S članstvom prispevate k uresničevanju ciljev Društva za oživitev gradu Borl in sooblikujete program dela in sodelujete pri izvajanju. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete tukaj in jo pošljite po pošti na naslov DgB, ali jo prinesite na sestanek v torek, 18.11.2014.

Povezave

www.borl.si

Oglejte si tudi