Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
15°C
JUTRI
27°C
12°C
Oceni objavo

Na Visoko prihaja svetovno znana gledališka uspešnica!

Komedija Shirley Valentine pri nas nosi naslov Štefka Valentin, v vlogi (pri)srčne gospe, ki išče svojo srečo, pa se je odlično (z)našla znana in priznana dramska igralka Zvezdana Mlakar. Če (si) za dan žena ali materinski dan želite podariti trajno darilo, je vstopnica za to predstavo vsekakor dobra ideja. In, pozor, znižana cena vstopnice velja le še do 8. marca!

 

Ljudje redko obžalujemo, da smo nekaj naredili, ponavadi obžalujemo, da marsičesa nismo naredili. Koliko sanj in želja smo pustili vnemar zaradi bojazni pred neuspehom ali neodobravanjem okolice? Tudi Štefka se spopada s podobnimi strahovi, vse dokler ne zbere poguma in se odločno poda na pot iskanja svoje sreče.

 

Štefka Valentin je komedija za posebno igralko, ki se s humorjem in iskrenostjo poda na pot samospoznavanja. Štefka ne sodi, Štefka ne moralizira, Štefka izbere sebe in s tem spremeni svet. Zvezdana Mlakar je Štefka Valentin. Kot prava ženska bojevnica spreminja sebe in spreminja svet okoli sebe. In pri tem je zabavna, kot malokdo, saj sta humor in pozitivizem stkana v njene haloške gene.

 

Naslov izvirnika: Shirley Valentine

Avtor: Willz Russell

Režija: Peter Srpčič

Produkcija: Mestno gledališče Ptuj

 

Predstava bo na sporedu v Kulturnem domu Visoko pri Kranju, v četrtek. 14. marca 2019, ob 19.30. 


Vstopnice so na voljo na prodajnih mestih Mojekarte.si (Petrol, Logo, OMV, kioski Delo, trafike 3DVA, …).

Spletna prodaja: Mojekarte.si

 

Cena vstopnice do dneva žena: 15 EUR

Redna cena vstopnice: 17 EUR

 

Več informacij: 051 606 220 / www.smejmo.se

Oglejte si tudi