Logo MojaObčina.si

Cerklje na Gorenjskem

DANES
2°C
-10°C
JUTRI
2°C
-10°C

Glasbena komedija Tako ti je, mala

Organizator: Smejmo se, zavod za kulturne dejavnosti
Vstopnina: 17€
Spletna prodajalna in prodajna mesta Mojekarte.si (Logo, Petrol, kioski Delo, trafike 3DVA, …).
Na voljo le še nekaj vstopnic za izven!
Stand-up muzikal z enkratno dramsko in filmsko igralko Tanjo Ribič, v katerem boste začutili bogate izkušnje njene 30-letne kariere in drznost, ki si jo lahko privošči le nekdo, ki je že toliko let uspešen na sceni.

Tako ti je, mala je prvi slovenski ženski stand up muzikal. V njem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste nasmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ostati resen.

Predstava je značilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja spretno prepleta gledališče, glasbo in stand up. Je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pričara paleto tako ekstremno različnih likov. Premore šalona svoj račun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in južnih sosedov.

V vlogi zmedenega basista jo na odru spremlja vrhunski glasbenik Goran Rukavina, ki ga slovenska glasbena smetana pozna predvsem z jazz koncertov. Goran je bil pogost član spremljevalne skupine Oliverja Dragojevića, še vedno pa spremlja številne glasbene legende, med drugim tudi Gibonnija in Sanjo Doležal. Znan je tudi po spontanem, duhovitem in neizmerno šarmantnem performansu, ki ga uprizarja v klubu Slamič.

Več informacij o gledališkem abonmaju v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika Cerklje najdete na spletni strani www.nasmejmo.se. 

 

****************************************

Na voljo je še nekaj vstopnic za izven!

Naročite jih lahko po elektronski pošti na naslovu abonma@nasmejmo.se ali pa v spletni prodajalni in prodajnih mestih mojekarte.si (Logo, Petrol, kioski Delo, trafike 3DVA, …).

****************************************

Več informacij:

www.smejmo.se

www.nasmejmo.se

T: 051 606 220

E: abonma@nasmejmo.seVšečkaj objavo

Oglejte si tudi