Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Podpora pri soočanju s stiskami (družina, pari, posamezniki)

Večina življenjskih neurij lahko prebrodimo sami, včasih pa nas osebne stiske presegajo in takrat, ko smo utrujeni od vsega in brez moči, je dobro, da poiščemo oz. gremo po-moč. Podpora strokovno usposobljenega terapevta vam nudi priložnost za uspešno odpravljanje vzrokov in simptomov čustvenih težav, stisk, duševnih motenj ter težkih medosebnih odnosov. Ko poiščete po-moč, si okrepite vire moči za spopadanje z izzivi življenja in postanete osebnostno bolj zreli.   

Cilj podpore, ki jo nudimo v Zavodu Balance, je odstraniti ali preoblikovati simptome, spremeniti doživljanje in vedenja v bolj prijetna ter spodbuditi celostno usklajeno delovanje posameznika, parov in družinskega sistema. Glavni namen je izkoriščanje potencialov človeka, da bi lahko prispeval in si oblikoval kakovostne odnose ter imel dovolj dobro življenje. 

Na nas se lahko obrnete, ko ste se odločili, da vam pripada boljše življenje in se zavedate, da je tukaj ključna sprememba v nekaj novega in drugačnega. Prav tako smo tukaj za vas, ko se srečujete s partnerskimi konflikti, odtujenostjo ter drugimi stiskami, ki se rodijo med dvema. Niste sami tudi, ko se srečujete z izzivi starševstva majhnih otrok ali že mladostnikov. Prispevati želimo oporo celotni družini, ki jo vidimo kot celico, ki potrebuje še posebno nego in zaščito.  

V Zavodu Balance je delo s posameznikom, pari ali družino, usmerjeno v dosego trajnejših rezultatov. 

info@zavodbalance.si

tel:030/608-997

https://zavodbalance.si/

Oglejte si tudi