Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
17°C
4°C

DAN OSEBNIH SPOZNANJ 2021 – BLIZU IN DALEČ V NOVI REALNOSTI – Kako daleč smo še lahko, da si (p)ostanemo blizu?

Organizator: Abitura, višja strokovna šola
Kontaktni podatki organizatorja: Mojca Novak, +386 (0)3 428 55 32.
Spletni dogodek

Na Abituri in na Fakulteti za komercialne in poslovne vede, kjer že skoraj 30 let izobražujemo različne strokovnjake in strokovnjakinje, prvi dan študijskega leta že nekaj let začenjamo z Dnevom osebnih spoznanj. Z izbranimi sogovornicami in sogovorniki pogledamo na aktualno tematiko, pomembno za vse generacije naših študentk in študentov.

Kaj je blizu in kaj je daleč  v novi realnosti – to je tema prvega javnega predavanja novega študijskega leta 2021/2022. Z izbranimi gosti bomo na okrogli mizi spregovorili o tem, kako nove razmere vplivajo na način študija, dela in življenja. Kako blizu smo si lahko, tudi kadar študiramo na daljavo? Udeležba v živo ali prek spletne platforme je odprta za vse, prijava pa je obvezna! 

Z nami za okroglo mizo bodo izbrani strokovnjaki

  • Dr. Dan Podjed, antropolog in avtor aktualne knjige Antropologija med štirimi stenami – Spoznavanje družbe in sebe med pandemijo;
  • Maksimilijan Jani Tušak, duhovnik v Župniji Zagorje in diplomant Abiture: program Organizator socialne mreže;
  • Dušan Utroša, višji podčastnik na Centru vojaških šol Slovenske vojske, gasilski regijski poveljnik Pomurja in študent FKPV: program Varnostni menedžment.

Debato, ki jo bo tudi letos vodila Mojca Krajnc, bodo obogatile osebne izkušnje in znanja posameznikov iz naše mreže ljudi ter različna priporočila za pristop k študiju v novih razmerah.

Okrogla miza bo javna. Namenjena je študentkam in študentom Abiture in FKPV kot otvoritveno predavanje v novo študijsko leto, udeležba pa je odprta za vse. Sodelujete lahko v živo – v veliki predavalnici na Lavi 7 v Celju ali prek spletne povezave.

PRIJAVA - https://bit.ly/3nFSZH8 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi