Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
13°C
0°C
JUTRI
14°C
-2°C
Abitura, višja strokovna šola
Deli
Ostale izobraževalne ustanove, Izobraževanje

Abitura, višja strokovna šola

Odprto

Danes 09.00‒12.30, 14.00‒17.00
Ponedeljek 09.00‒12.30, 14.00‒17.00
Torek 09.00‒12.30, 14.00‒17.00
Sreda 09.00‒12.30, 14.00‒17.00
Četrtek 09.00‒12.30, 14.00‒17.00
Petek 09.00‒12.30, 14.00‒16.00

Predstavitev

IZBERITE ZANESLJIVO VIŠJO STROKOVNO ŠOLO. IZBERITE ABITURO.

Izobražujte se na največji zasebni izobraževalni ustanovi v Sloveniji.

ZAKAJ?  

  • V 20 letih delovanja je tu svoje pravo življenjsko poslanstvo in izobrazbo našlo več kot 2000 diplomantov;
  • Abituro izbirajo ljudje, ki vedo, da si nove priložnosti ustvarjamo sami. Mladi po srednji šoli, že zaposleni z novimi kariernimi izzivi, posamezniki, ki želijo spremeniti svoje življenje, izberejo Abituro zato, ker jim poleg dokazano kakovostnega znanja daje tudi priložnosti za življenje – za delo v času študija, za družinsko življenje, za upravljanje z lastnim časom.  Cilj študija na Abituri je usposobljenost za delo, za podjetnost, za spremembe, za življenje.
  • Prednosti posameznih študijskih smeri dopolnjuje naša temeljna zaveza: študij razumemo kot enakovreden del celovitega življenja, ki se ne začne in konča na šolskih vratih.
  • Abitura vzpostavlja mrežo ljudi, ki smo povezani pred, med in po zaključku študija. V šoli, pri delu, v življenju drug drugega spodbujamo pri iskanju znanja in dela, pri vzpostavljanju poslovnih in drugih vezi; za to med drugim skrbimo z Alumni klubom in Kariernim centrom.
  • Abitura je vključena v programe mednarodne izmenjave Erasmus in svojim študentom omogoča opravljanje prakse ali dela študija v tujini.
  • Študij je organiziran v popoldanskem času. Odlikuje nas razumevanje življenjskih okoliščin posameznika. 

KAJ PONUJAMO?

V samo dveh letih študija, v katerem je veliko pozornosti namenjene praktičnemu delu,  pridobite izobrazbo šeste stopnje in ustrezen naziv glede na izbran program. Izbirate med 7 zaposlitveno zanimivimi programi:

1.      Ekonomist

2.      Poslovni sekretar

3.      Varovanje

4.      Informatika

5.      Velnes

6.      Gostinstvo in turizem

7.      Organizator socialne mreže

Med novejšimi je program Organizator socialne mreže, ki usposablja za enega od družbeno izjemno pomembnih poklicev prihodnosti.

Med priljubljenimi sta programa Velnes ter Gostinstvo in turizem, povezana s turistično panogo in storitvami za kakovost življenja. Programe nenehno dopolnjujemo z vsebinami, ki bodo pomagale pri vnovičnem zagonu teh dejavnosti v novih razmerah.

Že uveljavljeni in dokazano kakovostni so programi Ekonomist, Poslovni sekretar, Informatika in Varovanje.

Vsi programi so javnoveljavni in mednarodno primerljivi ter odpirajo vrata na evropski trg dela. Da je izobrazba, pridobljena na Abituri, dobra osnova za kariero doma in v tujini, dokazujejo dosedanji študenti. Mnogi od njih dokazujejo, da je znanje, pridobljeno s študijem na Abituri, tudi odličen temelj za uresničevanje lastnih podjetniških idej. Zakaj so izbrali Abituro, lahko med drugim preverite na www.studiraj.si/blog/.

Študentje Abiture vse pogosteje nadaljujejo študij na izbranih visokošolskih programih – zlasti na partnerski Fakuleti za komercialne in poslovne vede.

V ČEM SMO DRUGAČNI?

  • Vse programe Abitura izvaja kot izredni študij. Delo je prilagojeno, tako da lahko uspešno študirate tudi ob delovnih in drugih obveznostih. Istočasno poslušate le en predmet, kar vam omogoča osredotočenje na posamezno snov in sproten študij.
  • Šola ima odlične materialne pogoje. 14 predavalnic je opremljenih z najsodobnejšo multimedijsko opremo, v knjižnici dobite vso strokovno literaturo za študij. Predavatelji so priznani strokovnjaki, zaposleni v gospodarstvu, zato je povezanost teoretičnih znanj s praktičnimi izkušnjami zagotovljena.
  • Ugodno šolnino lahko poravnate na 10 obrokov. Kot študent Abiture lahko računate tudi na podporo Kariernega centra, ki študente povezuje z zaposlitvenimi in drugimi strokovnimi priložnostmi.
  • Izobraževanje izvajamo v živo, tudi če je na daljavo! Vselej kombiniramo srečanja s predavatelji in delo prek sodobnih komunikacijskih povezav, ki omogočajo nemoteno izvedbo izobraževanja tudi v času morebitnih omejitev.

SPOZNAJMO SE

Vse višješolske programe Abiture, posebnosti študija na tej največji slovenski zasebni višješolski organizaciji, pogoje vpisa, možnosti priznavanja že pridobljenega znanja in prakse lahko spoznate na individualnem informativnem dnevu, ki ga za vas pripravimo po dogovoru.

Pokličite v referat po telefonu 03 428 55 32 ali nam pišite na referat-vis@abitura.si ali oddajte informativno prijavo na www.abitura.si/studij/vpis/se-zanimate-za-studij/

Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola Abitura, višja strokovna šola

Zadnje vsebine