Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
27°C
8°C
Oceni objavo

Otvoritev ginekološke ambulante

Prva ginekološka ambulanta na Brezovici, ki jo bo vodila dr. med. Ana Lasič, je po dolgih prizadevanjih 1. 9. odprla svoja vrata. 

Pod imenom Clinical se zdaj lahko tu opredelijo in prijavijo vse ženske zavarovanke od 14 leta starosti.

Zbrane je nagovoril župan Metod Ropret, ki se je vsem zahvalil za navzočnost in podporo. V imenu vseh žensk je izkazal hvaležnost novi ginekologinji, da je za svoje delovanje izbrala našo občino. V imenu občine ji je čestital, ji zaželel obilo uspeha in ji predal simbolno darilo. Otroška skupina z vrtca na Brezovici je s pesmijo in plesom popestrila dogajanje in segrela atmosfero. 

Sledil je nagovor prve ginekologinje na Brezovici. Zahvalo je izkazala občini za odprtost, zainterisiranost in pripravljenost na novo sodelovanje. In pa seveda tudi svoji družini in domačim za nesebično pomoč in podporo. 

Vse navzoče je povabila na ogled novih prostorov.

Še nekaj pomembnih informacij za vse zainterisirane za opredelitev. V čimkrajšem času vas bodo kontaktirali v septembru in oktobru po telefonu ali emailu, da se dogovorite za podpis obrazca za izbiro osebne ginekologinje dr. med. Ane Lasič.

Trenutno je zanimanje za opredelitev ogromno, zato vas prosijo, da potrpežljivo počakate na njihov klic. V kolikor nimate dostopa do emaila, lahko interes za opredelitev naznanite po navadni pošti na naslov: 1. nadstropje poslovne stavbe Špica Podpeška c. 14, 1351 Brezovica

Telefonsko naročanje bo možno na 01/ 330 72 64 od 6.9.2023 dalje.


Ure za telefonsko naročanje bodo:

ponedeljek in četrtek od 16h - 18h

torek, sreda in petek od 9h - 11h


DELOVNI ČAS ambulant:

ponedeljek 16h - 19h

torek 7h - 16h 

srede 7h - 16h 

četrtek 15h - 19:30h 

petek 7h - 14h 

  

Jakob Rus

 

Oglejte si tudi